Важливо Волинь Новини

“Цинічно і на підвищених тонах”: представники влади зустрілись з підприємцями Центрального ринку. ВІДЕО

Сьогодні, 27 травня, мала відбутись зустріч між представниками Луцькради і підприємцями Центрального ринку за посередництва волинських ветеранів АТО.

Нажаль, представники міської влади демостративно проігнорували зустріч і у зв’язку з такими діями чиновників, підприємці самі пішли до Луцькради, з метою знайти компроміс і вихід із ситуації стосовно роботи Центрального ринку.

Детальніше стосовно цього інциденту ми писали раніше:
Луцькрада проігнорувала запрошення ветеранів АТО, щодо зустрічі стосовно Центрального ринку

Підприємці прибули до стін Луцькради, де чиновники погодились їх зустріти. Пояснень з боку ігнорування зустрічі представниками міської влади, підприємці не отримали. Натомість, розпочалось, щось схоже на справжній трилер. Григорій Пустовіт разом із своїми помічниками відразу грубо окреслили свою позицію, що компромісів в цьому питанні не може бути. Показавши в переговорах некомпетентність в документах та ситуаціях, що відбуваються навколо Центрального ринку, представники влади говорили з підприємцями зверхньо і часто зривались на крик.

Відеотрансляцію зустрічі транслювала публічна сторінка “Європейський Центральний ринок” в мережі Фейсбук.

Gepostet von Європейський Центральний Ринок am Mittwoch, 27. Mai 2020

Зустріч закінчилась безрезультатно, зробили висновок підприємці. А лучани, що спостерігали за трансляцією онлайн були шоковані владою і підтримали підприємців. Ось декілька коментарів під відео, які залишили лучани.

Leave a Comment