Волинь Новини

“Прошу розголосу! Цей чоловік знущається над тваринами!” – місцеві про волинянина, який заради розваги викидав кота з вікна третього поверху. ВІДЕО 18+

Нещодавно місцеві Ківерцівські спільноти у соцмережі Facebook активно обговорювали ситуацію, яку зафіксували зоозахисники.

Як стало відомо, Ківерчанин Володимир Комариця заради розваги викидав кота з вікна третього поверху.
Наступне, кадри знущання над твариною чоловік оприлюднив у власних сторінках у соцмережах. Утім, відео супроводжується криками кота і глузливими коментарями чоловіка.

Про факт знущання у мережі повідомила зооволонтерка із Луцька Вікторія Дзидз. У понеділок, 18 травня тваринолюбка оприлюднила допис із відео, на якому видно, як чоловік викидає кота.

«Прошу розголосу! Цей чорт знущається над тваринами! Постійно викладає ось такі відео! Ківерці! Зверніть увагу! Хто його знає! Адресу, будь ласка!» – емоційно написала жінка.

 

Пізніше на сторінках Луцьких волонтерів з’явилося відео, де цей чоловік вибачається за знущання над котом. Його опублікувала користувачка Олена Звєрєва.

«Захист слабких – справа сильних! Воїни ГШР спрацювали оперативно: садиста із посвідкою УБД доправлено в потрібний заклад, кота врятовано (у Віки Дзидз вдома), виховна робота проведена! Всім небайдужим дякую, лише разом ми сила!» – написала на своїй сторінці жінка ввечері того ж дня.

До слова, врятованого кота назвали Марсиком. Йому близько року, і тепер він шукає нових господарів, які будуть до нього добрішими, аніж попередній.

Leave a Comment