Волинь Новини

На Волині демонтують борди, реалізовані помічником народного депутата

У Володимирі-Волинському демонтують розміщені конструкції. Про це повідомив житель міста та засновник ГО “Новий Володимир” Павло Горошкевич у соцмережі Facebook. Варто зазначити, що Павло Горошкевич є помічником народного депутата України фракції «Слуга народу» .

“Шановні містяни, мені здається, що сьогодні окремі дії міської влади знаходяться за межею здорового глузду.
Лише два дні, як ГО «Новий Володимир» були розміщенні біг-борди, що закликають до використання в управлінських методах цивілізованих, сучасних і європейських підходів та появи нових лідерів – керівників, які б дотримувалися принципів – моралі та етики, партнерства, рівності, поваги, довіри.
Але це чомусь дуже налякало провладну команду!

Особливий переляк отримав «новий», «молодий» лідер від влади – перший заступник міського голови – Ярослав Матвійчук, бо саме він відповідає за сферу міського комунального господарства. Утім, вказівку швидко зрізати борди дав той, кому нові ідеї і методи керівництва особливо неприйнятні та незрозумілі через багаторічне використання зовсім інших методів керівництва людьми – зверхність, приниження, залякування, вульгарщина. Це компартійний ватажок вихований в «кращих традиціях совка” міський голова – Петро Саганюк.

Якщо, такі безневинні борди викликали таку перелякану реакцію, то значить чинна двадцятирічна влада відчуває свій кінець. І я зі своїми друзями і однодумцями докладу для цього максимум своїх сил.
Приєднуйтесь до нашої команди! Будемо змінювати наш Володимир разом!”- йдеться у дописі.

Leave a Comment