Волинь Новини

“Брат повернувся з армії інвалідом” – волинянка просить допомоги небайдужих

Волинянин Григорій Качан, який повернувся з армії потребує допомоги. Про це повідомила сестра юнака Ярослава Качан у соцмережі Facebook.

“Звертаюся до усіх небайдужих! Річ у тому, що з рідного брата зробили інваліда з невідомих причин…
Привезли з армії брата в жахливому стані, повідомивши, що це сталося раптово і вони нічого незнають. Мовляв, рідні стіни йому допоможуть. Окрім цього, точний діагноз в Київському госпіталі не встановили, лише написали: “не придатний до служби у мирний час”, хоча брали придатного !Проте, надали 2- групу інвалідності.
Щодня його стан погіршується! Нині, він знаходиться в ЦРЛ Горохова, в неврологічному відлілені. Зазначу, що почувається трішечки краще. Утім, лікування, яке назначили на цьому етапі, вартує чималих коштів. До слова, ми усе витратили, що могли.
На жаль, держава ніяк не допомагає фінансово, лише надає 3 тисячі гривень. Але, у зв’язку з ситуацією в країні, яка відбувається, зібрати документи, які потрібні на допомогу нині – неможливо.
Окрім цього, ми зверталися про допомогу до телевізійної програми “Говорить Україна” . Насамперед, нами зацікавилися, а тепер карантин і ніякої відповіді надати не можуть.
Прошу усіх небайдужих, хто чим може допомогти, хто фінансово, хто молитвою. Можливо серед Вас є лікар- спеціаліст, який нам може допомогти.
Я Щиро Вас прошу про допомогу, допоможіть мамі повернути сина…Дякую!
Організм ще значно молодий всього лише брату  21рік, тому надія на одуження є.” – йдеться у дописі.


Усі, хто має змогу та бажання долучитися до одужання Григорія, можуть допомогти фінансово, переказавши кошти за реквізитами:

ПриватБанк 5168 7573 6282 9436 Качан Григорій Іванович

 

 

Leave a Comment