Волинь Новини

У родині Луцького діджея сталася біда: потрібна допомога

Лучанин Маць Володимир потребує дороговартісного лікування. Про це повідомив відомий Луцький діджей Богдан Маць у соцмережі Facebook.

“Звертаюсь з великим проханням до друзів, знайомих, колег, до небайдужих людей допомогти коштами на лікування моєму татові Мацю Володимиру Станіславовичу, який нещодавно потрапив у Луцьку міську клінічну лікарню з діагнозом – інфаркт. Опісля, була зроблена йому операція на серце, проте,  через деякий час необхідно зробити ще одну операцію. Утім, ми усі кошти витратили на лікування: на реабілітацію серця, на дорогі ліки, тощо. Окрім цього, велика сума коштів була запозичена, яку з часом потрібно буде віддавати, а попереду ще одна операція має відбутися…

Дякуючи небайдужим людям, які  допомагали нам фінансово, морально, зв’язками. Завдяки цьому, тата вже виписали з лікарні і він перебуває вдома. На жаль, більше тижня, він був ніби “в полоні лікарні” через те, що ми не могли заплатити за  операцію на серце, його не хотіли навіть виписувати.

Проте, у понеділок завдяки благодійникам, які пожертвували та запозичили свої кошти на лікування тата, я маю реалізувати оплату за першу операцію, за яку ми були винні кошти. Нині, він перебуває на лікуванні вдома та в амбулаторії у сімейного лікаря. Утім, у нас надалі йдуть великі кошти на його дороговартісне лікування, а попереду ще одна операція…
Отож, прошу у небайдужих людей фінансової допомоги” – йдеться у дописі.

Усі, хто має змогу та бажання долучитися до одужання пана Володимира , можуть допомогти фінансово, переказавши кошти за реквізитами:
ПриватБанк 4149 4993 4319 6471 – Маць Володимир Станіславович.

Leave a Comment