Волинь Новини

Група «Підвези медика» об’єднує лучан

Близько двох тисяч волинян об’єднує група «Підвези медика». Її учасники у Вайбері повідомляють про потребу дістатися до роботи у лікарні, поліклініки, поліцію, пожежну частину. Водії групи надають транспортні послуги безоплатно, про це розповів ініціатор створення групи Андрій Шелестовський. Повідомляє інформаційне видання “Суспільне”.

З допомогою групи "Підвези медика" лучани дістаються до роботи

З допомогою групи “Підвези медика” лучани дістаються до роботи.

Ініціатор створення групи «Підвези медика» Андрій Шелестовський:

Андрій Шелестовський каже: у Вайбері учасники групи повідомляють звідки їх потрібно забрати, куди підвезти. Водії відгукуються допомогти безплатно. Також автомобілісти вказують маршрут і час, коли їхатимуть, медпрацівники зголошуються.

Андрій Шелестовський розповів, що спочатку підвозив родичів і знайомих, серед яких багато медпрацівників. Згодом, каже, зрозумів, що проблема транспортного сполучення стосується багатьох.

Група у Вайбері «Підвези медика» об’єднує близько двох тисяч людей: це переважно працівники лікарень, поліції, пожежники і водії, які можуть безплатно підвезти на роботу і з роботи, розповів водій-волонтер групи Валентин, який не назвав прізвища.

Група «Підвези медика» у Луцьку існує більше двох тижнів.

Leave a Comment