Важливо Волинь Новини

“У вашої дитини пухлина головного мозку- це страх почути такі слова батькам”

Небайдужі лучани закликають допомогти сім‘ї зібрати кошти на лікування хворого хлопчика, а саме семирічного Пилипчука Марка Руслановича.

“У вашого сина пухлина головного мозку – це страх, почути такі слова матері та батьку. Ми з цим зіштовхнулися, в нашого сина, Марка, підтвердили наявність пухлини головного мозку, тип пухлини – медулобластома, злоякісна.

Точний діагноз (можете також переглянути на фото, які ми прикріплюємо): об’ємний утвір ЗЧЯ в ділянці IV-го шлуночка. Вторинна оклюзійна субкомпенсована гідроцефалія. Застійні диски зорових нервів обох очей.

Кожного дня витрачається більше 2000 грн на медикаменти та аналізи, МРТ, вже робили одну операцію, витратили 8000 грн, а для подальшого лікування необхідно їхати до Києва.

На разі, ми не можемо зорієнтувати в точній сумі, яка потрібна для лікування, нам радять їхати на подальше перебування у спеціалізовану лікарню в Києві “Охматдит”, там будуть робити хіміотерапію.” – пише мама Тетяна на своїй сторінці у Facebook.


Номер картки (Пилипчук Тетяна Валентинівна, мама):

5168 7573 4947 8265 (ПриватБанк)

⠀ На своїй сторінці у соціальних мережах мама Тетяна буде висвітлювати інформацію стосовно процесу лікування та витрат, також, надаватиме скріни, звіти по коштах, які будуть надходити на картку. Наразі зібрано орієнтовно 30000 тис. гривень.

Усі необхідні документи можна розглянути нижче або ж на сторінці мами Пилипчук Тетяни Валентинівни.

Leave a Comment