Волинь Новини

Деталі дезинфекції житлових будинків у Луцьку

В умовах карантину необхідно здійснювати дезинфекцію в житлових будинках, про це повідомляють в обласному лабараторному центрі.

Від 21 березня 2020 року, в Луцьку розпочалася дезінфекція під‘їздів у житлових будинків.

“Нам виділили по 10 літрів дезинфікуючого розчину  обробки на кожен під‘їзд для одноразової дезинфекції. Ми пройшли весь необхідний інструктаж. А також повідомили усіх жителів будинку, де буде проводитись миття та дезінфекція сходових площадок, вологе протирання та дезінфекція поручнів, підвіконь, віконних огорож, сходів на горище, поштових скриньок, шаф для електрощитів, вологе прибирання та дезінфекція стін, стель, ліфтів , кнопок у ліфті тощо…” – розповіла Романюк Тетяна Кузьмівна, голова ЖБК №75.

Радник міського голови Ігор Поліщук повідомив, що проведення дезінфекції під’їздів — це важливо на сьогодні. Він подякував працівникам за роботу та закликав людей бути обережними, дотримуватися правил безпеки та гігієни. За його словами, це робота непроста, адже пульверизатор з розчином нелегкий, а дезінфекцію потрібно провести якісно. Запаси деззасобів та іншого інвентарю необхідного для обробки під’їздів, постійно будуть поповнюватися.

Leave a Comment