Волинь Новини

У Луцьку збили велосипедиста. ВІДЕО.

У Луцьку на вулиці Рівненській, поблизу створеного блок-поста, сталась ДТП. Про це повідомила журналістка “12 каналу” Марія Вавринюк, опублікувавши відеоматеріал у соцмережі Instagram.

Аварія трапилася, під час якої автомобіль марки Renault Clio здійснив наїзд на велосипедиста,  26 березня близько 9:30, пише ІА Волинські новини.

Як відомо, аварія сталася неподалік встановленого блок-посту на вулиці Рівненській, біля АЗС “УкрПетроль”. На місці ДТП, працювала карета швидкої допомоги, медики надали невідкладну допомогу постраждалому.

Зі слів очевидців аварії, велосипедист, вочевидь, намагався перелаштуватися з однієї смуги руху в іншу, не продемонструвавши свої наміри відповідними сигналами, передбаченими ПДР України. Утім, водій Renault Clio не помітив його, внаслідок чого сталося зіткнення. На місці працювали три екіпажі поліції.

До слова, як зазначив, завідувач Центральної оперативної диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги Андрій Абрамов, внаслідок аварії 30-річний чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму голови, струс головного мозку, закриті переломи сьомого та восьмого ребер, забій грудної клітки та забійну рану лівої щоки. Повідомляє ІА Волинські новини.

Leave a Comment