Волинь Новини

Діти не мають можливості доїхати до ПУМу

Лучанка Тетяна Закуштуй обурюється, що в Луцьку немає транспорту, який постійно їздить вулицею Шопена.

Про це жінка написала у фейсбуці.

Зі слів жінки, раніше по Шопена курсувало більше маршруток, а зараз людям проблематично добратися додому.

“Спочатку пустили дві маршрутки 18 та 32. Ще була загальна зупинка транспорту біля меморіалу. Для людей, жителів вулиць На Таборищі, Літної, Некрасова, Шопена та ще деяким було дуже зручно. Ми дякували місцевої владі. Та раптом комусь стало це все заважати… Зняли спочатку маршрут 18, згодом ліквідували зупинку. Залишилась лише маршрутка 32. Але вже і той маршрут змінили, тепер 32 маршрутка не їде по Шопена. Пустили маршрут 26, люди знову зраділи, все ж таки можна доїхати багатьом до свого району” – йдеться у дописі.

Зауважимо, що у середу, 19 лютого, на засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про зміну схеми руху автобусів за маршрутом № 26. Тож від 20 лютого автобуси уже не курсують вулицями Винниченка та Шопена і проспектом Волі.

“Тут знаходиться будинок учнівської молоді, де займається багато дітей, і їм теж сюди треба чимось добиратись. Також є два музеї, до яких теж було зручно маршруткою під’їхати. Так все ж таки хотілося б почути, чому знімають маршрути по вулиці Шопена, кому вони заважають? І коли влада почне думати та робити щось для людей?”, – обурюється Тетяна Закуштуй.

Leave a Comment