Новини

«Я не очікував такого приголомшливого результату» – Андрій Джеджула

Нещодавно відбулася прем’єра відомого українського комедійного фільму «Гола правда», режисером якого став Олександр Біляк.

Як відомо, у фільмі знялися Дмитро Ступка, Ксенія Мішина, Слава Камінська, Андрій Джеджула та Богдан Юсипчук. Сюжет фільму простий: вісім друзів приїжджають до Одеси на відкриття нового розважального клубу свого друга Андрія у виконанні Ступки. У закладі є чимало кімнат, але головна фішка клубу – Детекторрум з унікальним і надточним детектором брехні. Друзі вирішують дізнатися найбільш інтимні таємниці один одного.

Яскравий образ в картині вийшов і у шоумена Андрія Джеджули. Роль не найчеснішого і принципового хлопця виявилася йому до лиця.

Журналісти  «Волинь іnfа» поцікавилися у Андрія Джеджули чи підтвердилися його очікування щодо кінострічки.


«Враховуючи те, що він створювався лише десять днів, то він навіть перевершив мої очікування. Зазначу, за такий короткий термін це зробити неможливо, але нам усе вдалося. Я не очікував такого приголомшливого результату», – зазначив актор.

Також Андрій Джеджула розповів, що у повсякденному житті він брав участь у подібних іграх, проте без детектору.
Андрій Джеджула побажав  читачам «Волинь іnfа» не боятися грати у схожі ігри та водночас бути чесним у своїх емоціях та вчинках.

Leave a Comment