Волинь Новини

Лучани скаржаться на забруднену дорогу поблизу Залізничного вокзалу

14 лютого до департаменту муніципальної варти надійшло звернення від громадян про забруднення дороги по пр. Грушевського, поблизу залізничного вокзалу.

Про це муніципали інформують у «Фейсбук».

Як відомо, інспектор виявив, що не вчасно вжиті заходи відповідальної особи щодо миття коліс перед виїздом великогабаритного транспорту з будівельного майданчика по проспекті Грушевського, 30 слугувало за собою  забруднення проїзджої частини дороги та створили складнощі користування нею для лучан.

На момент прибуття інспектора департаменту, на виконроба ТОВ ДВР Буд працівники поліції склали адміністративний протокол за ст.139 КУпАП. Крім того, з останній інспектор департаменту муніципальної варти провів профілактичну бесіду щодо недопущення таких порушень в майбутньому.

Сьогодні, 16 лютого, інспектор повторно здійснив виїзд за вищевказаною адресою та виявив, що виконроб так і не забезпечив очищення дороги від болота за що йому видали припис за порушення п.п. 11.3.1 Правил благоустрою міста Луцька з вимогою терміново очистити проїжджу частину від бруду та попередили про штраф від 850 до 1700 грн згідно ст.152 КУпАП.

До слова, питання залишається під пильним контролем інспектора.

Leave a Comment