Важливо Волинь Новини

“Прийшов у ЦНАП – бери собаку, ще й подарунок отримаєш!”: у Луцьку пропонують цікаву ініціативу

Відсьогодні у Луцькому ЦНАПі відвідувачі мали змогу споглядати відео із безпритульними тваринами із КП “Ласка”. Окрім цього, лучанам пропонували листівки з чотирилапими, які шукають добрих господарів. Про таку співпрацю повідомили на сторінці ЦНАПу у фейсбуці.

Щодня на гарячу лінію Луцької міської ради “15-80” надходять звернення від лучан щодо безпритульних тварин на вулицях міста. Адмінвстрація ЦНАПу вирішила не залишатися осторонь – вирішили об’єднати зусилля з комунальним підприємством “Ласка і спільно започаткувати кілька корисних ініціатив.

Лучани, які візьмуть чотирилапого друга, отримають від ЦНАПу в подарунок сервісну картку, яку зможуть використати протягом півроку на позачергове обслуговування на будь-яку адміністративну послугу.

Найбільша мрія для кожної безпритульної тварини – затишний дім та люблячий господар, тож такою акцією ми прагнемо заохотити лучан активніше проявляти добро та брати тварин додому“, – зазначила директорка ЦНАП Лариса Карп’як.

Так, за підтримки директора ЦНАП Лариси Карп’як було придбано 10 кг корму для пухнастих вихованців КП “Ласка”. Подарунок для безпритульних собак вручили в.о. директорки підприємства Оксані Богданюк.

Зоозахисниця наголосила, що будь-яка волонтерська допомога потрібна завжди, тож таким проявам доброти завжди раді.

До слова, минулого року при вході у приміщення ЦНАП встановлено мисочку з питною прохолодною водою для тварин. Також працівники ЦНАП долучилися до всеукраїнської акції “Візьми собаку на роботу!”, аби розділити з відвідувачами радість, яку вони отримують щодня від спілкування з домашніми улюбленцями.

Leave a Comment