Важливо Волинь Новини

Що робити, якщо е-квиток “зажувало” в терміналі?

Питання як правильно користуватись луцькою City Card хвилює містян ще від початку впровадження реформи. Особливо люди не знають, що робити, коли система дає збій і працює не так, як треба. Однією із частих проблем є “зажовування” е-квитка терміналом.  Про що і написала лучанка Оксана Карпець-Левасюк у мережі Фейсбук.

“Сьогодні дочка хотіла поповнити City Card і їй не вдалося, бо термінал “проковтнув” картку і заблокувався. Прочекала хвилин двадцять – безрезультатно. Вона додзвонилася на гарячу лінію обслуговування цих карток, пояснила ситуацію і їй відповіли, що потрібно чек підтвердження купівлі цієї картки! І ще приїхати до них в центр… А чим і як доїхати? Порадили купити нову картку”, – поскаржилась лучанка.

Привіт теревенщики лучани. Хочу поділитися : сьогодні дочка хотіла поповнити citycard і їй не вдалося,бо термінал…

Gepostet von Оксана Карпець-Левасюк am Dienstag, 21. Januar 2020

То що ж робити в такій ситуації? В офісі City Card кажуть – телефонувати до них, повідомляти про проблему і їхати за карткою через день-два на вулицю Лесі Українки 16.

“Якщо “зажувало” – натискаєте “купити City Card”, в такому разі термінал її віддає. Якщо забрати картку не встигли і вона впала в термінал, тоді наші майстри зможуть її вийняти звідти і привозять до нас в офіс. Тож, картку можна забрати через день чи два”.

“Не можна вставляти картку туди, де написано “City Card” – звідти видає картки, тобто якщо туди вставили картку (така можливість є ще не у всіх терміналах), і натиснули “купити” – то термінал віддає картку”, – пояснюють консультанти.

А ще кажуть в офісі – потрібно правильно поповнювати картку і не робити зайвих рухів, аби уникнути таких неприємних ситуацій.

“Аби правильно поповнити е-квиток, треба в терміналі натиснути “City Card” і вручну вказати номер картки, який внизу під QR-кодом вказаний, або вставити у віконечко, де написано “баланс” і термінал автоматично зчитує номер картки і після цього кошти треба внести”.

  1. Поповнити баланс City Card

2. Номер е-квитка вказаний під QR-кодом (01101… – 1)

3. Внести купюру

4. Натисніть “оплатити”

Якщо хочете перевірити баланс е-квитка – потрібно вставити картку в отвір з написом “баланс”.

На екрані ви побачите баланс картки.

Аби не вводити вручну номер картки – таким чином її також можна поповнити.

Leave a Comment