Важливо Волинь Новини

Чому у Луцьку евакуювали ліцеїстів?

У Луцьку співробітники 25-ої Державної пожежно-рятувальної частини провели нічні перевірочні заняття на території Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

Співробітники ДСНС відпрацювали алгоритм дій з ліквідації пожежі у навчальному комплексі та у будівлях, де проживають діти. Крім того, перевірили справність джерел водопостачання та звернули увагу на належне утримання евакуаційних виходів.

Важливу увагу приділили відпрацюванню порядку евакуації вихованців ліцею на випадок пожежі. Зважаючи на особливо високі ризики при виникненні надзвичайних подій у темну пору доби, евакуацію оголосили та провели у реальному часі.

Ліцеїсти під супроводом педагогів та персоналу організовано вийшли з житлових приміщень та вишикувалися на безпечній відстані від будівлі на спеціальному майданчику.

 

11001.jpg

12001.jpg

 

Рятувальники нагадали вихованцям та персоналу ліцею алгоритм дій при виникненні пожежі у місцях масового перебування людей, акцентували увагу на недопущенню паніки та організованого виконання інструкцій осіб, які здійснюють евакуаційні заходи та ліквідацію надзвичайної події, що виникла.

Leave a Comment