Волинь Новини

У Луцьку попрощалися із загиблим на Луганщині Романом Гаврилюком

У Луцьку в останню путь провели 41-річного головного сержанта Романа Гаврилюка, який загинув у Луганській області.

Читайте також: Хто став учителем 2024 року на Волині

Його відспівали у середу, 22 травня, у Кафедральному Соборі Святої Трійці в Луцьку, повідомили на сайті Луцької міської ради.

Лучанин Гаврилюк Роман Віталійович, 18 липня 1982 року народження, був професійним спортсменом, майстром спорту, талановитим тренером-викладачем Федерації тріатлону Волині, чемпіоном України з бігу на 100 кілометрів. Його спортивні досягнення надихали молоде покоління, якому він передавав свої знання та досвід.

Роман Гаврилюк проходив військову службу за контрактом на посаді інспектора прикордонної служби 1-ї категорії – старшого розвідника групи наземної розвідки відділу прикордонної служби повітряної та наземної розвідки.

Головний сержант Гаврилюк Роман Віталійович загинув 16 травня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі селища Білогорівка Луганської області.

«В Героя залишилися дружина, дві донечки, батьки та сестра», – зазначили у міськраді.

До спільної молитви за упокій душі спочилого воїна разом із рідними, друзями, бойовими побратимами долучився секретар міської ради Юрій Безпятко.

Поховали полеглого воїна у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Читайте також наші новини у Facebook