Волинь Новини

У Волиньраді заявили, що не купують собі авто

В обласній раді переконують, що керівництво ради не спрямовувало клопотань чи вказівок щодо придбання нового авто Нyundai Staria директорові комунального підприємства «Волиньприродресурс».

Читайте також: Не минуло й місяця після загибелі: на Волині невідомі вкрали три вінки і вишитий мамою рушник з могили Героя

Про це повідомляють на сторінці Волинської облради у «Фейсбук».

«З метою уникнення маніпуляцій стосовно інформації, що шириться соціальними мережами, про нібито наміри обласної ради посередництвом КП «Волиньприродресурс» купити новий автомобіль Нyundai Staria, заявляємо, що ні усних, ні письмових клопотань чи вказівок щодо такого придбання керівництво обласної ради директорові комунального підприємства «Волиньприродресурс» не спрямовувало.

Одночасно запевняємо, що Волиньрада всебічно підтримувала, підтримує і надалі буде підтримувати об’єднані сили оборони, попри те, що право розпоряджатися обласним бюджетом із запровадженням воєнного стану делеговано обласній військовій адміністрації.

Від початку великої війни у співпраці з волонтерами та міжнародними партнерами обласна рада доправила на передову 36 повнопривідних автомобілів. Ще 14 одиниць спецавтотранспорту різним бойовим підрозділам надали обласні комунальні установи.

Окрім того, за цей час коштом депутатів, працівників виконавчого апарату Волиньради та установ і організацій обласної комунальної власності доправили десятки гуманітарних вантажів за заявленими потребами захисників. Останню таку заявку просто зараз виконують депутат обласної ради Ігор Лех і нардеп Вячеслав Рубльов, особисто доставляючи чергову партію квадрокоптерів для бійців, котрі виконують бойові завдання на Запорізькому напрямку.

Поширення неправдивої інформації та маніпулювання нею – це безвідповідальна спроба розхитати єдність тилу», – зазначають у Волиньраді.