Волинь Новини

Загинув біля Бахмута: на Волині попрощалися із Героєм Володимиром Ващуком

У вівторок,18 квітня, на Волині провели в останню дорогу військовослужбовця Володимира Ващука.

Про це йдеться на сайті Ратнівської громади.

На 56 році життя житель с. Сільце загинув на фронті, захищаючи країну від окупантів.

Попрощатися з воїном прийшли рідні, друзі, сусіди, побратими та земляки, які згадують Володимира як відкриту, щиру та доброзичливу людину. Для дружини він був міцною опорою, для дітей прикладом добра, мужності та мудрого слова, а для побратимів надійним та відповідальним другом і братом.

Він боровся за всіх нас, щоб захистити свою землю від навали ворогів. Пліч-о-пліч з побратимами тримав оборону, падаючи від втоми, але не опускаючи зброї.

 

Загинув біля Бахмута: на Волині попрощалися із Героєм Володимиром ВащукомЗагинув біля Бахмута: на Волині попрощалися із Героєм Володимиром ВащукомЗагинув біля Бахмута: на Волині попрощалися із Героєм Володимиром ВащукомЗагинув біля Бахмута: на Волині попрощалися із Героєм Володимиром ВащукомЗагинув біля Бахмута: на Волині попрощалися із Героєм Володимиром ВащукомЗагинув біля Бахмута: на Волині попрощалися із Героєм Володимиром ВащукомЗагинув біля Бахмута: на Волині попрощалися із Героєм Володимиром ВащукомЗагинув біля Бахмута: на Волині попрощалися із Героєм Володимиром ВащукомЗагинув біля Бахмута: на Волині попрощалися із Героєм Володимиром ВащукомЗагинув біля Бахмута: на Волині попрощалися із Героєм Володимиром ВащукомЗагинув біля Бахмута: на Волині попрощалися із Героєм Володимиром Ващуком

 

Серце воїна зупинилось, але Герої не вмирають! Вони житимуть доти, доки ми про них пам’ятаємо.