Волинь Новини

На Волині підприємиця з Донецької області відкрила ятку з гарячим морозивом у парку

У «Слов‘янському» парку Володимира вперше з‘явилося смажене або, як його ще називають, «тайське» морозиво. Цьому посприяла підприємиця, яка приїхала з Донецької області. Завдяки Вікторії містяни та гості ласують морозивом у новому вигляді, а також солодкою ватою у вигляді героїв з мультфільмів, – пише Буг.

Вікторія Черногор приїхала з Покровська. У своєму місті дівчина понад десять років займалася підприємницькою діяльністю, тому відкриття ятки з солодощами для неї справа не нова.

Чому саме «тайське» морозиво? Бо Віка вирішила, що для дітей краще робити його з натуральних продуктів, з мінімальною кількістю барвників. Це і смачніше, і корисніше. Окрім цього, для Володимира це новизна і всім цікаво спробувати.

Окрім бізнесу, Вікторія активно займається волонтерством. Допомагає військовим у гарячих точках закупити весь необхідний інвентар, а постраждалим від війни цивільним отримати гуманітарну допомогу.

Морозиво та солодку вату роблять Соломія з Володимира та Саша з Донецької області. Вони працюють з 11:00 до 22:00 в будні, та з 10:00 до 22:00 у вихідні.

Морозивники запрошують всіх скуштувати зроблені ними десерти й отримати солодкі емоції за приємну ціну.