Аналітика Новини

Путін у комі? Що відомо про хвороби диктатора та як відреагували українці

ЗМІ повідомляють, що російський президент впав у кому після невдалої операції

Українці бурхливо відреагували на інформацію ЗМІ про те, що російський президент Володимир Путін набечто після складної операції впав у кому. Хтось «схрестив пальці», хтось відреагував дотепним мемом, а хтось висловив свій скепсис щодо новини, припускаючи, що за цією інформацією стоять спецслужби РФ.

Як відомо, видання Obozrevatel увечері 14 червня з посиланням на свої джерела у розвідці оприлюднило новину, що президент країни-агресора Володимир Путін нібито після невдалої операції впав у кому. Зазначається, що у диктатора була ракова пухлина, видалення якої могло викликати серйозні наслідки для його здоров’я.

Видання зазначає, що зараз президент РФ нібито перебуває в реанімації, де його життєдіяльність підтримують за допомогою систем штучного життєзабезпечення. За наявними даними, у Путіна проявилися всі ознаки пригнічення рефлексів стовбура головного мозку, його організм не реагує на біль.

«Глава РФ перебуває в стані деструктивної коми», – повідомляє видання.

Крім того, як припускає видання, оточення диктатора, вирішило приховати інформацію про стан Путіна.

«Вони планують тримати всіх в невіданні, поки Кремль не визначить, хто стане наступником президента РФ. До тих пір на публіці замість російського лідера буде з’являтися його двійник, що дозволить створювати потрібну картинку для медіа», – йдеться в повідомленні.