Волинь Новини

Знай наших: горохівчани відправили гуманітарний вантаж на Київщину та Житомирщину

Як відомо, Горохівська міська територіальна громада регулярно проводить збір та доставку гуманітарної допомоги для військових та мирних жителів у напрямах, де відбуваються активні бойові дії.

Зокрема цими днями відправили продовольчий вантаж бійцям військових з’єднань, які боронять нашу державу на півдні України, біля Миколаєва – повідомляють на сайті Горохівської міськради, передає Район. Горохів.

Відтак, 15 квітня вкотре відправили гуманітарний вантаж на північ Житомирської та Київської областей у райони, які були тимчасово окуповані російськими військами. До місця призначення з Горохова прямують продукти, засоби гігієни, медичні засоби та предмети індивідуального хімічного захисту, які надали польські партнери.

«Інформуємо, що жителі Київської області, які вже отримали попередній продовольчий вантаж (на фото) від Горохівської територіальної громади щиро вдячні за доставлену допомогу. Отож, дякуємо усім, хто працює на кухнях, збирає продукти, доставляє вантажі. Зараз, як ніколи, важлива допомога кожного із нас, адже вона наближає нашу перемогу!

В такий непростий час окремої подяки заслуговують аграрії та підприємці, котрі займають активну громадську позицію, сплачують податки, забезпечують стабільну економічну ситуацію, допомагають волонтерам», – йдеться у повідомленні.