Важливо Волинь Новини

Ніщо так мене не мотивує – як наша операційна, – Тетяна Єремеєва

Бачити світ – дорогоцінний дар. Ось чому люди, яким повернули зір, дійсно відчувають щастя. Таких, по-справжньому щасливих людей, стає усе більше завдяки праці й професіоналізму фахівців Центру хірургії ока ім. проф. Загурського.

Лікарі цієї клініки щодня творять звичайне диво – відновлюють і повертають можливість бачити, беручись навіть за найскладніші й запущені випадки. Рівень Центру хірургії ока відповідає найвищим європейським вимогам, за якістю оснащення випереджаючи час на багато років уперед.

Заснувала сучасний заклад відновлення зору у Луцьку Тетяна Єремєєва – жінка, яка не просто керує закладом, але й сама часто працює в операційній.

Тетяна Вікторівна каже, що ніщо так її не мотивує, як операційна.

“Різдво, Новий Рік, Різдво, Маланки…
Кутя, Олів‘є, Оселедець під шубою, кутя, кутя…
Ну, все. До роботи)) Сезон 2022року відкритий.
Ніщо так мене не мотивує – як наш операційний “ dashboard” на сьогодні .
До речі ….У час цифрових технологій найвізуальнішим для сприйняття у нас в клініці залишається – паперовий операційний список пацієнтів на стіні з найважливішою медичною інформацією, яка нам буде потрібна в операційний день.
Після кожної виконаної операції, асистент ставить маркером свою відмітку в операційний список, і хірург і пацієнт залишаються однаково щасливі від звичайного слова …«Виконано».
«Операцію завершено. Все пройшло добре». Ще хвилина і ти чуєш напружений видих та слова :« Ну, все. Фу. Слава Богу! Дякую…Так швидко..А я так переживала(вав)»)))
Новий рік, нові виклики, нові проблеми, нові завдання … А потім знову…Різдво, Новий рік, Різдво, Маланки… Кутя, кутя..”, – написала Тетяна Єремеєва на своїй сторінці у мережі Facebook/