Новини

“Містив у собі надзвичайно багато добра”: помер багаторічний викладач. ФОТО.

Як стало відомо, на 81-му році життя помер багаторічний викладач Чернівецького національного університету Роман Львович Мацьопа.

Про це повідомляють на фб-сторінці факультету педагогіки, психології та соціальної роботи ЧНУ ім. Ю.Федьковича, пише molbuk.ua.

Довгі роки – з 1979 по 2015 – Роман Львович працював у Чернівецькому університеті: доцентом кафедри педагогіки, головою профкому факультету, членом університетської капели “Дзвін”. Також він був кандидатом біологічних наук.

“Високий професіоналізм, інтелігентність, тактовність, духовність і надзвичайна людяність Романа Львовича назавжди закарбувалися у пам’яті колег і студентів, які мали честь працювати з ним”, – йдеться у дописі.

У коментарях всі, хто знав Романа Мацьопу, пишуть співчуття.

Світла пам’ять про Світлу Людину. Роман Львович містив у собі надзвичайно багато добра і людської теплоти. Його професіоналізм, людяність на інтелігентність завжди викликали захоплення. Щирі співчуття родині“, – зазначає Ірина Істинюк.

Світла та вічна пам’ять чудовій людині, мудрому педагогу…” – пише Валентина Сеничак.

Співчуття рідним… Вічна пам’ять шановному педагогу“, – додає Людмила Швага.

Як сумно… Вічна пам’ять неймовірному викладачеві, чудовій людині, науковцю, найкращому моєму науковому керівнику. Приємні і теплі спогади залишаться у моїй пам’яті. Співчуття рідним“, – пише Тетяна Груба.