Сезон переробки цукрового буряка сезону 2021 року був непростим, однак завдяки зусиллям всієї команди Гнідавського цукрового заводу він пройшов вдало.
Про це йдеться на офіційному сайті підприємства.
«Фактично наше підприємство розпочало випуск цукру нового врожаю ще з 13 травня, коли на завод зайшла перша партія цукрової тростини і тривав сезон до початку грудня, коли переробили останні цукрові буряки. Ми виконали всі зобов’язання перед партнерами-сільгоспвиробниками», – наголошує директор підприємства Василь Муха.
Формула співпраці із бурякоздавачами носить різноплановий характер: працювати на давальницьких умовах або ж надавати послуги по переробці , також тут можуть переробляти і цукрову тростину. Загалом на заводі створені такі умови аби на виході отримати продукт найвищої якості.
За останні роки акціонерами Гнідавського цукрового заводу було вкладено значні інвестиції у завод для покращення ефективності переробки сировини та якості отриманого продукту.
Сучасні цукровиробники фактично усі диверсифікують своє виробництво, що дозволяє їм отримувати нові джерела доходів й, розширивши асортимент пропозиції та зайнявши нові ринкові сегменти, бути конкурентноспроможними і уникати таким чином ризиків.м