Волинь Інтерв’ю Новини

Новорічний макіяж: поради луцької б’юті-майстрині

Незабаром усі святкуватимуть Новий рік. Відчути себе справжньою королевою хочеться кожній жінці. Аби дійсно зассяти вночі, дівчата готуються завчасно та ретельно, бо подбати доведеться не лише про стильний одяг чи гарну зачіку, а й про мейкап.

Ми поговорили з б’юті-майстринею Христиною Вітрук, аби наші читачки мали неперевершений вигляд не лише на вечірці, а й повсякчас. Тож який макіяж обрати, які нині тренди, та що обов’язково треба покласти в косметичку – читайте в інтерв’ю.

Що найважливіше в макіяжі, на твою думку? От коли катастрофічно не вистачає часу, але підфарбуватися дуже хочеться! Що в жодному разі не варто оминати?

Узагалі, для мене в макіяжі найважливіше – це гарний тон і контуринг, але якщо у вас вкрай обмаль часу, не варто оминати макіяж брів, нафарбованих вій та блиску для губ. Щодо брів, то найшвидше їх буде підмалювати олівцем та вкласти фіксуючим гелем. Усе це займе хвилин 5.

Поділись лайфхаками, як зробити макіяж стійкішим.

Аби макіяж був стійким, слід добре підготувати шкіру до її нанесення. Як? Очистити та зволожити. Найпримітивніше зволоження, яке може собі дозволити  кожна, містить такі етапи: тонік та крем. Далі важливу роль відіграє техніка нанесення косметики, особливо, якщо це стосується контурингу. Слід робити легкі «вбиваючі» рухи кистю, а не розмахуючи (це застосовується до рум’ян, скульптора, пудри, помади). Після нанесення помади чи контурного олівця, «вбивайте» пігмент або подушечкою пальця, або кистю у губи.

Якщо у вас шкіра схильна до жирності – використовуйте пудру для фіксації макіяжу, якщо суха – тональний, що не потребує особливої фіксації, спрей-фіксатор або мінеральну розсипну пудру.

Аби під очима тон чи консилер не забивався у дрібні зморшки, нанесіть легкий шар тієї ж мінеральної пудри. Для стійкості макіяжу очей, раджу використовувати бюджетну базу під тіні від Artdeco.

Що слід обов’язково покласти з собою в косметичку на вечірку?

Блиск для губ і матувальні серветки (або звичайні сухі), задля того, аби забирати надлишки себуму з обличчя.

Які тренди на мейкап цьогоріч? Що з того можна використати, створюючи святковий образ?

Найтрендовішим макіяжем очей цьогоріч вважається стрілка, що простягається від початку ока, яка візуально його видовжує та робить погляд «стервозним». Також у тренді – виводити стрілку і на верхню нерухому повіку в будь-яких креативних її проявах і кольорах, особливо із використанням блискіток чи стразів вздовж рухомої повіки.

 

Не слід забувати також і навіяну переможцями Євробачення, підкреслену чорним, міжвійку та слизову із розтушовкою по границях.

У макіяжі губ цього року майже на 100% присутній блиск, який надає губам припухлості та соковитості, ну і звичайно темніший контур. Інколи, до цього додається краплина червоної помади на центр губ, аби досягти ефекту «зацілованих».

Щодо брів, то зараз у тренді натуральність. Якщо говорити про тон, то модно додавати веснянки, якщо у вас їх нема, або виражати їх, якщо вони у вас є. Також ніхто не відміняв натуральні рум’яна та блиск хайлайтеру поверх скули. Загалом у моді зараз «glow skin». Будь-що з цього можна використати у новорічну ніч!

 2022 – рік Синього Тигра. Але ж це не означає, що треба малювати сині тіні, правда ж? Які акценти в макіяжі можна зробити, щоб задобрити звіра? А яких «порад» з інтернету краще уникнути? Поділись світлинами! 

На мою думку, рік Синього Тигра продовжить вище описані тренди 2021 року. Особисто для мене, вони довго будуть лишатися актуальними, а далі – буде видно.

Що хочеш побажати читачам у період новорічно-різдвяних свят?

Напередодні нового року хочу побажати вам лишатись красивими та доглянутими, адже це запорука хорошого настрою і заряд енергією на весь день!

Спілкувалась Ольга Возняк