Новини

“Ми біля моргу, де лежить мій тато”: донька загиблого у ДТП чоловіка попросила про допомогу. Відео

Донька чоловіка, який загинув у жахливій аварії у Харкові, записала відеозвернення та попросила допомоги.

Ролик згодом опублікували кілька телеграм-каналів.

За словами жінки, сьогодні, 27 жовтня, в їхній родині планувалася радісна подія, на яку найбільше чекав саме 58-річний чоловік.

“Зараз ми з братом перебуваэмо біля моргу, де лежить мій тато. Мій тато лежить тут тільки тому, що 16-річний хлопець вирішив прокотити своїх друзів. 16-річний хлопець, який відчуває свою безкарність. Ми шукаємо досвідченого адвоката, який зможе бути з нами у цій ситуації. А також у пошуках людей, які вчора наздоганяли винуватця ДТП та затримували його. Прошу вас, з’явиться. Не треба боятися. Це не страшно. Страшно жити з тим, чого ви не зробите зараз”, — сказала дочка загиблого чоловіка.

Зазначимо, що внаслідок ДТП на перехресті вулиць Гагаріна та Одеської загинув один чоловік, ще троє людей потрапили до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Винуватець аварії — 16-річний хлопець, якого у соцмережах називають “мажором”. Раніше він уже привертав увагу поліції тим, що розстріляв із пневматичного пістолета двох людей. За скоєння ДТП йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Leave a Comment