У понеділок, 25 жовтня, під час зйомок сюжету про незаконну вирубку дерев у Волинській області на знімальну групу програми «Розвідка.LIVE» та місцевого активіста напали невідомі люди.

Про це повідомляє «Новини.LIVE».

Подія сталася 25 жовтня під час візиту до деревообробного заводу в селі Стобихівка у Волинській області, який, за словами активістів, у документах позначений як корівник.

Активіст допомагав створювати сюжет про незаконную вирубку дерев. Він мав показати місце, де за документами повинен бути корівник, а насправді там розташоване деревообробне підприємство “Екопалет”. Працівників на місці не було.

Коли журналіс приїхали за адресою, то виявили, що там живе помічник народного депутата від “Слуги народу” Валерія Стернійчука – Іван Сухацький.

Не встигли журналісти почати зйомку, як на місце прибула група “братків” Сухацького, які перегородили дорогу та почали штовхати та бити місцевого активіста, який допомагав журналістам у зйомках.

За словами журналістки Катерини Романік, невідомі чоловіки заважали проводити відеозйомку, спробували увірватися до автобуса, а потім заблокували виїзд машині знімальної групи.

Згодом на місце події приїхав і сам пан Сухацький, який, нічого не пояснивши, почав обзивати групу “Розвідки”. Журналісти викликали поліцію та написали заяву про перешкоджання професійній діяльності.