Новини

Чоловік сокирою ледь не вбив багатодітну матір: момент потрапив на камеру. Відео 18+

У селі Погреби Київської області раніше судимий чоловік напав із сокирою на багатодітну матір

Внаслідок події постраждалу з важкими травмами госпіталізували до лікарні.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

Чоловік зізнався в скоєнні злочину й розповів, що того вечора в стані сильного алкогольного сп’яніння напав на жінку і вдарив її кілька разів по голові.

До правоохоронців надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць села Погреби ввечері перехожі виявили непритомну жінку з численними травмами. Під час пошуків зловмисника затримали в Одеській області.

«Чоловік зізнався в скоєнні злочину й розповів, що того вечора в стані сильного алкогольного сп’яніння напав на жінку і вдарив її кілька разів по голові. Після цього він пограбував потерпілу і зник з місця події», – розповіли в поліції.

42-річну жінку, матір чотирьох дітей, у важкому стані доправили до медустанови. За її життя борються лікарі.

Як повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов, зловмисником виявився 42-річний раніше судимий житель Балти. Після проходження курсу реабілітації він працював у селі Погреби будівельником.

За фактом замаху на вбивство відкрито кримінальне провадження. Чоловікові загрожує довічне ув’язнення. Йому повідомили про підозру і обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Leave a Comment