Новини

Пес самотужки прийшов у поліцію: щоб подати заяву?

Як стало відомо, пес прибився ввечері, 19 жовтня, до Головного управління поліції Рівненщини, що на вулиці Хвильового, 2 у Рівному. Він був з ошийником. А це означало, що він має господарів. Про це повідомляє Радіотрек.

Відтак, поліцейські забрали тварину до себе у приміщення в тепло. Той оглянув управління. Але тепер не проти повернутися додому.

Про це у Фейсбуці написала речник Патрульної поліції області Оксана Юрченко:

“Доки не розшукали власників, загублений пекінес «чергував» у поліції Рівненщини. Подолавши чималу відстань, пес дійшов 🐾 із вулиці Генерала Безручка до Миколи Хвильового, де знаходиться Головне управління поліції в Рівненській області. Тут і залишився, не відходячи від дверей адмінприміщення. Чергові поліцейські собаку нагодували та впустили на ніч.

Пекінес був доглянутий і з ошийником. Тож, через соцмережі правоохоронці оголосили у «розшук» власників. Тим часом вранці пекінеса прилаштували в одному із службових кабінетів, де він із задоволенням облюбував місце на дивані. Кілька годин за вказаним в оголошенні номером ніхто не телефонував, але бажаючих забрати пса виявилося достатньо.

А вже близько 11-ї години пролунав дзвінок і за кілька хвилин за своєю улюбленицею приїхала власниця.
Людмила Миколаївна каже, що всю ніч проплакала, а тільки почало світати — вирушила на пошуки. Кожного зустрічного запитувала за чотирилапу: і двірників, і перехожих, і продавців, але все намарно. Зайшла пенсіонерка і у ветаптеку, де їй повідомили, що бачили оголошення в Інтернеті і показали пенсіонерці. Власниця одразу впізнала свою Сіму і, не гаючи часу, вирушила за нею. Зігріту, нагодовану та вже «щасливу» собаку передали рівнянці. Вона щиро подякувала поліцейським за порятунок своєї улюблениці”, – йдеться у дописі.

Leave a Comment