Волинь Новини

У Луцьку незадоволені роботою одного з перевізників

У Луцьку розглянуть стан виконання ТзОВ ВТП «Санрайз» ЛТД договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

Про це йдеться у відповідному проєкті рішення виконкому Луцькради, пише ІА ВолиньPost.

Нагадаємо, нещодавно ТзОВ ВТП «Санрайз» ЛТД не допустили до участі в конкурсі на перевезення пасажирів за маршрутами № 12, № 24 № 30 та № 32. Мовляв, підприємство подало на участь у конкурсі автобуси, що не відповідають умовам конкурсу (умовами встановлено наявність усіх автобусів з екологічними вимогами Євро-5), а також при подачі документів на участь у конкурсі не надали копії сертифікатів відповідності та екологічності і інвестиційного проекту-зобов’язання щодо оновлення парку автобусів на цьому маршруті на визначений період до п’яти років.

Як йдеться у проєкті рішення, звіт «Санрайзу» на перевезення пасажирів за автобусними маршрутами №№ 1, 8, 10, № 2, № 22, № 22а та інформацію відділу транспорту планують взяти до відома.

Разом із тим, роботу перевізника щодо виконання договорів хочуть визнати незадовільною. Попередять ТзОВ ВТП «Санрайз» ЛТД, що в разі повторного порушення виконання умов договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом з підприємством розірвуть домовленості.

Зауважимо, що власницею ТзОВ ВТП «Санрайз» ЛТД є Олена Голєва. Луцька міська рада раніше вже визнавала незадовільною роботу цього перевізника через порушення виконання умов договорів на перевезення пасажирів. Тоді зауважували, що у разі повторного порушення виконання умов договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом з підприємством розірвуть договір.

Leave a Comment