Новини

Медики всіма способами рятують ведучу: уражено 65% легень

З’явилася інформації про стан здоров’я госпіталізованої з коронавірусом відомої телеведучої Лариси Гузєєвої. Справа в тому, що здоров’я телезірки значно погіршилося. За інформацією джерела, близького до оточення Лариси, заявив, що у телеведучої уражено 65% легенів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських телеканалів, – передає Знай.

Повідомляється, що в стані телеведучої медики зазначають негативну динаміку. Їй рекомендовано дихальну гімнастику, спостереження і контроль лабораторних показників. Якщо сатурація опуститься нижче 95% ураження, то буде призначено лікування киснем.

Відомо, що Ларису Гузєєву було госпіталізовано з коронавірусом в кінці вересня. На 1 жовтня у неї було уражено тільки 7% легких. Нещодавно через погіршення стану Ларисі Гузєєвій призначили терапію для запобігання виникнення так званого “цитокінового шторму”, який призводить до ураження внутрішніх органів — в ході цього ускладнення імунні клітини атакують організм, а не хворобу.

 

Лариса Гузєєва, скрін з відео

Лариса Гузєєва, скрін з відео

Джерела журналістів заявляли, що у артистки з’явилися проблеми з диханням, і вона лежить в кисневій масці. Її госпіталізували після повернення з поїздки до Криму. Там вона проходила оздоровчі процедури в одній з приватних установ.

Leave a Comment