Волинь Новини

На Волині викрили на хабарі головного лікаря одного із медзакладів

За надання дозволу на оренду приміщення, що перебуває у власності лікарні, посадовець вимагав 400 доларів США. Зараз вирішується питання про затримання його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волинської області, – пише ІА ВолиньPost. 

Сьогодні, 5 жовтня, співробітники управління стратегічних розслідувань у Волинській області та слідчі Головного управління Національної поліції викрили головного лікаря одного із медичних закладів Володимир-Волинського району на отриманні неправомірної вигоди.

Встановлено, що 51-річний посадовець, зловживаючи службовим становищем, з метою власного збагачення вимагав у підприємця 400 доларів США за безперешкодну передачу йому в оренду адміністративних будівель для здійснення господарської діяльності.

Учора поліцейські задокументували передачу лікарю першої частини хабаря, сьогодні ж його спіймали «на гарячому» – під час отримання другої. Грошові кошти правоохоронці вилучили.

Нині вирішується питання про затримання порушника та оголошення йому про підозру. Кримінальне провадження відкрите за ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Процесуальне керівництво здійснює Волинська обласна прокуратура.

Leave a Comment