Важливо Волинь Новини

У Луцьку з’явився новий ринок

Головне фото ілюстративне 

Селянам, які привозять лучанам сільгосппродукцію, дали комфортні місця для торгівлі біля вокзалу.

Про це детальніше в сюжеті 12 каналу. 

Ще днями тут викладали привезену із сіл городину та фрукти на землі, щоп’ять хвилин оглядалися, чи не йдуть до них муніципали, бо хоч і не з власної волі, а займалися стихійною торгівлею. Колишніх крамарів ринку “Привіз” обдурив власник торгового центру, що збудований на місці базару. Коли треба було територію, бізнесмен обіцяв золоті гори, однак від своїх слів згодом відмовився. А люди змушені були роками торгувати просто неба. Допомогти селянам, які привозять для лучан домашні продукти, вирішили в Луцькраді: поставили комфортні криті ятки.

Грошей за місце на міні-ринку поки не просять. Продавці кажуть: якщо раптом встановлять суму за оренду яток – готові платити.

Нині поруч вокзалу шість новеньких яток. Щоправда, їх, кажуть продавці, замало. Хто приїхав торгувати раніше – той займає місце, хто ж пізніше – лишається без ятки. У Луцькраді пояснюють: торгових місць встановили рівно стільки, скільки дозволено архітектурним планом. Встановлюючи ятки, кажуть у міськраді, орієнтувалися на кількість продавців, які приїздять у Луцьк електричкою, аби продати сільськогосподарську продукцію.

Leave a Comment