Волинь Новини

Анатолій Цьось привітав 204-ту бригаду з днем народження

Військова частина А0959 (204-та Севастопольська бригада тактичної авіації Повітряних сил Збройних сил України) відзначає сьогодні 80-річчя від дня створення. Із цієї нагоди в Палаці культури міста Луцька відбулися урочистості.

Дійство відвідали представники Університету, зокрема ректор Анатолій Цьось і проректор з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна. Захід розпочався з внесення прапора бригади та спільного виконання Гімну України.

бригадабригада

Першим до слова запросили командира бригади, полковника Віктора Меретіна. Він привітав зі святом усіх причетних і вручив низку нагород та подяк, зокрема й колективу нашого Університету в особі ректора Анатолія Цьося.

виставка

«Дякую за те, що ви відновили ідеал офіцера, військового, для якого найголовніше – вірність присязі та честь. Це дуже потрібне в освітньому та навчальному процесі. Між Університетом і бригадою склалася хороша співпраця. Упевнений, що ми її продовжуватимемо», – заявив ректор Анатолій Цьось. Окрім цього, він вручив командирові бригади гравертон.

Leave a Comment