Новини

Школярі розгромили орендований будинок, святкуючи день народження (ВІДЕО)

В інтернеті з’явилося відео з неповнолітніми українцями з Одеси, які вирішили відсвяткувати чийсь День народження і рознесли орендовану квартиру.

Все це сталося в житловому будинку. На опублікованих кадрах видно, що спочатку вони всім натовпом намагаються повернути величезну шафу на місце. Якимось чином вони примудрилися його перевернути.

Плачевна ситуація на цьому не закінчилася, бо потім одна з дівчаток захотіла навпіл зламати одну з картин, а потім, ймовірно, її ж викинути у вікно.

На фінальних секундах відео видно групу неповнолітніх у вітальні. Всі вони знаходяться навколо зламаного більярдного столу.

“Вони зняли будинок для святкування дня народження. Близько 8 вечора нам подзвонили сусіди і сказали, що з вікон летять картини, техніка і посуд. Ми приїхали через годину. Велика частина почали розбігатися, ми викликали охорону і намагалися нормально домовитися з ними. Вони не хотіли ні за що платити і взагалі відповідати за це. Ну а потім приїхала поліція і вже написали заяву”, – розповіла власниця.

https://www.youtube.com/watch?v=CnseIsSl9VI

Школярі рознесли будинок, скріншот: Telegram

Школярі рознесли будинок, скріншот: Telegram

Школярі рознесли будинок, скріншот: Telegram

Leave a Comment