Важливо Волинь Новини

Повністю залежить від кисневого апарату: важкохворому нововолинцю потрібна допомога на лікування

Василю Волочаю з Нововолинська потрібні кошти на лікування. У 39-річного чоловіка хронічне захворювання легень, після перенесеного СОVІD-19 стан погіршився і наразі ситуація – критична. Тільки на перше обстеження необхідно біля 5 тисяч доларів США. Родина просить в усіх небайдужих про фінансову допомогу.

У нововолинця виявили хронічне захворювання – кістозну гіпоплазію обох легень. Однак пізніше у чоловіка діагностували ще й коронавірус. Після цього стан його здоров’я значно погіршився. Про це БУГу розповіла дружина Василя.

За її словами, наразі її чоловік ледве рухається по квартирі і повністю залежить від кисневого апарату, на купівлю якого потрібно приблизно 1500$. Це наслідок загострення хворби.

Окрім апарату, Василю необхідна трансплантація легень. В Україні таку операцію зараз не роблять. Прооперувати нововолинця можуть в сусідній Білорусії. Однак лише одне обстеження там вартує 3000$.

Попри важкий діагноз, Василь уперто бореться з хворобою. Та не все залежить від нього. Власних коштів на лікування в сім’ї вже немає. Тому дружина звертається за допомогою до небайдужих людей.

Усі, хто має змогу фінансово допомогти родині, можуть переказати кошти на карту ПриватБанку:

5168 7573 6545 2004 – Волочай Інна Едуардівна (дружина).

 

Leave a Comment