Волинь Новини

У Волинській області 52 класи перейшли на дистанційну форму навчання. Фото

У Волинській області на дистанційне навчання вже перейшли 52 класи.

Про це пише Суспільне.

Дві волинські школи повністю перейшли на навчання в онлайн форматі: одна школа в селищі Турійськ та ще одна в селі Піщане Камінь-Каширського району.

Зі слів заступниці керівника обласного управління освіти й науки Тетяни Соломіної, причиною переходу класів на віддалене навчання є збільшення кількості хворих на коронавірус серед учнів.

«Щодня захворюваність коливається від 2-4 дітей, 1-2 педагоги. Ми не фіксуємо масових захворювань, хоча їх більше, ніж було. На сьогодні маємо семеро хворих за добу, 16 учнів перебувають у стані хвороби, а з 1 вересня – 55 дітей, які були хворі. Маємо двох вчителів, які захворіли», – каже освітянка.

Посадовиця додає, що загалом від початку цього навчального року на COVID-19 в області занедужало 35 школярів та двоє педагогів.

«Минулого року дорослі більше хворіли, ніж діти. Початок навчального року показав, що ця хвороба добралася і до дітей», – зазначила Тетяна Соломіна.

Зараз у Луцькій громаді на дистанційному навчанні перебуває 14 класів, – розповів директор міського департаменту освіти Віталій Бондар. З його слів, хворих на коронавірус виявили у школах: № 3, 5, 7, 13, 15, 17, 21, 23 і 24.

Leave a Comment