Волинь Новини

Стартував ремонт ще однієї ділянки дороги до Світязя. Фото

Автодорогу до Світязя Т-03-02 повністю відновили на ділянці  довжиною 26 кілометрів, 9 кілометрів – у верхньому шарі, і ще на 10 кілометрах стартував ремонт.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Дорожники продовжують відновлювати автодорогу Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка –  Горохів – Берестечко –  Козин – /М-06/. Амбітний план на 2021 рік – відновити 45,5 кілометрів важливого для області автошляху за маршрутом до Шацьких озер.

На перших понад 26 кілометрах цього територіального автошляху, а саме, від с. Піща до с. Положеве, ремонт вже завершили. Тепер з ремонтами рухаються далі у напрямку Любомля і відновлюють понад 19 кілометрів. Роботи тривають на двох відтинках автошляху.

Між населеними пунктами Положеве та Згорани відновлення дорожнього одягу вже завершують.  Ремонтні роботи на цій ділянці, що стартували у серпні, виконувались в режимі 24/7. Місяць плідної праці  – й на дорозі до озера Світязь маємо ще близько 9 кілометрів якісного покриття.

Що зробили:

  • шліфування старого дорожнього покриття;
  • посилена основа щебенево-піщаною сумішшю, обробленою комплексними в’яжучими матеріалами;
  • вирівнюючий шар з асфальтобетонної суміші;
  • верхній шар дорожнього покриття.

Фінішне асфальтування решти кількасот метрів завершать після закінчення ремонту двох мостів, що розташовані на цьому об’єкті.

Сьогодні ремонтні роботи стартували на останній із запланованих на поточний рік ділянці автошляху Т-03-02. Це відтинок протяжністю 9,5 км між населеними пунктами Згорани і Любомль. Тут працює фреза, яка шліфує зношене дорожнє покриття.

Окрім шляху Т-03-02 цьогоріч відновлюємо й інші автодороги до Шацьких озер. Одна з них – Т-03-06 вже відремонтована від Шацька до Любохин, а це – 22,5 кілометри.

Ремонтні роботи тривають на відтинку Пульмо – Гряда автошляху Т-03-01. Тут на всій протяжності ремонтованої ділянки (5,6 км), укладений перший з двох запроєктованих шарів асфальту.

На фото – фінішне асфальтування автодороги Т-03-02 на відтинку Положеве – Згорани.

Leave a Comment