Волинь Новини

Ремонт однієї з вулиць у Луцьку триватиме два роки

Капітальний ремонт вулиці Дубнівська у Луцьку триватиме 2 роки і передбачає також облаштування нових пішохідних доріжок, нового освітлення та заміну каналізаційних мереж.

Про це у коментарі власкору “ВолиньUA” повідомив директор Департаменту ЖКГ Луцької міськради Микола Осіюк, пише ВолиньUA.

“Зараз у нас триває ремонт вулиці Дубнівської від перехрестя з Карпенка-Карого до Дубнівського кільця. Укладаємо нижній шар асфальту. Запланована заміна зливової каналізації. Загалом це великий об’єкт, тож капітальний ремонт розраховано на 2 роки. Цього року працюємо на ділянці до кільця. Наступного розпочнемно роботи від Київського майдану до вулиці Карпенка-Карого. До кінця поточного року постараємось зробити максимально, наскільки дозволять погодні умови”, – сказав Микола Осіюк.

Крім того, за словами посадовця, ремонт Дубнівської передбачає заміну мереж освітлення та облаштування нових пішохідних доріжок.

“Ми також написали звернення до Служби автомобільних доріг, щоб вони робили ремонт кільця на Дубнівській при в’їзді у місто, враховуючи проведені нами роботи”, – додав очільник Департаменту ЖКГ.

Leave a Comment