Новини

«Ти ще від мене тікати будеш»: у торговому центрі побили дівчину. Фото 18+

У київському торговому центрі «Осеаn Plaza» напали на невинну дівчину і жорстко побили її. Це зробила неадекватна жінка, яка була з попутником.

Про це повідомляє Київ Оперативний у своєму Telegram-каналі.

За словами постраждалої, в цей день вона прогулювалася з другом торговим центром. Вони вже зібралися виходити та почали спускатися по ескалатору. Коли дівчина трохи забарилася, її штовхнула в спину незадоволена жінка.

Жертва отримала травму голови, втрату крові і тиждень невиходу на роботу.

Я зупинилася перед заходом на ескалатор. Ця жінка, разом з чоловіком, напевно, йшли позаду мене, тому що я відчула тільки сильний поштовх і фразу: «Ти стоїш або ти йдеш?».

Я пропустила цей момент і, коли ми спустилися вниз, ми пішли швидше, я обернулася подивитися на дівчину, на що почула фразу.

«Що ти дивишся на мене? Що, сказати мені щось хочеш?», я відповіла, що хочу і дивлюся, – розповіла жертва нападу. Але на цьому все не закінчилося. Жінка підбігла і штовхнула дівчину прямо в скляні двері. На цю її поведінку я обернулася і сказала, що вона неадекватна, вона відповіла, що я не знаю, з ким зв’язалася і зараз я буду від неї бігти», – зазначила постраждала.

Після цього та жінка вихопила у дівчини парасольку і почала жорстоко бити по обличчю. Жертва отримала травму голови, втрату крові і тиждень невиходу на роботу. Вона викликала на місце НП поліцію, швидку допомогу і не збирається просто так це залишати.

«Я вважаю, що ця людина повинна понести відповідальність за свій вчинок, і я це точно просто так не залишу. А завтра чиясь дитина випадково наступить їй на ногу, то вона її вб’є? Це неадекватна людина і їй не можна перебувати в суспільстві», – звернулася до людей дівчина.

 

 

Leave a Comment