Важливо Волинь Новини

У Луцьку електросамокат збив 4-річну дівчинку: сервіс прокату прокоментував ситуацію

У Луцьку дівчина на електросамокаті наїхала на дитину. Дівчина не встигла загальмувати вчасно.

Як повідомив телефоном у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини один із співзасновників сервісу прокату електросамокатів у Луцьку Сергій Совик, наразі з дівчинкою, яка травмувалася через наїзд електросамоката, все гаразд. І оскільки батьки з дитиною мають завтра покинути Україну, у компанії з ними все одно триматимуть зв’язок.

Сергій Совик також зазначив, що вони зв’язалися зі страховою компанією. Травмованій дитині виплатять компенсацію. І запевняє, що особисто перевірив електросамокат на справність гальм.

«У електросамоката три гальма – фізичний задній, фізичний передній та електронний заднього колеса. Тобто, навіть натиснувши одночасно, як в народі кажуть, на газ і гальма, то самокат все одно б зупинився», – зазначив Сергій Совик.

Взяла в прокат електросамокат дівчина, яка зареєструвалася під ніком Оля. У компанії теж з нею зв’язалися, й вона розповіла, що на певний час дала проїхатися на самокаті своїй подрузі Ані, яка, власне, й збила чотирирічну дівчинку.

Як інформує Суспільне, на місці події працювали медики швидкої, котрі оглянули дівчинку. Від удару дитина отримала забій носа та губи.

Після огляду у медичному закладі дівчинку відпустили з батьками додому.

«Був удар ділянки голови, але на момент огляду травми виявлено не було», – зазначили в травмпункті.

Leave a Comment