Важливо Волинь Новини

У Луцьку електросамокат збив дитину, у дівчинки підозра на черепно-мозкову травму

У Луцьку на вулиці Винниченка дівчина на електросамокаті збила чотирирічну дитину. Транспортний засіб виявився технічно несправним.

 

Про це повідомляє ІА Волинські Новини із посиланням на Конкурент.

 

Інцидент трапився близько 17:30 у п’ятницю, 27 серпня неподалік ЦУМу. За словами очевидців, дівчина встигла лише рушити, як відразу ж втратила управління самокатом. Він зірвався з місця і збив чотирирічну дівчинку. Дитина отримала розсічення губи, її госпіталізували, адже були підозри й на інші травми. На місці події працює патрульна поліція.

 

Як повідомив один із очевидців аварії, електросамокат, очевидно, перебуває у несправному технічному стані. Зокрема, зламаною виявилися ручка газу, тож дівчина не могла регулювати швидкість та не очікувала, що самокат так різко зірветься з місця. Окрім того у самокаті відсутній стоп-сигнал.

 

«Відповідальність, в першу чергу, має нести власник, який допустив до експлуатації несправного самоката. Також відповідальність має нести міська рада, яка не подбала про спеціальні доріжки чи майданчики для катання», – вважає свідок події, який відмовився назвати своє ім’я.

 

Дівчинку госпіталізували у Волинську обласну дитячу лікарню. У неї забійна рана губи та носа, а також підозра на черепно-мозкову травму. Нині її обстежують лікарі.

Leave a Comment