Новини

«Чи зможу я ходити!…» : Аudi А6 та Volkswagen Polo «побилися» на Луцькому кільці (ФОТО/ВІДЕО)

Як стало відомо, подвійна ДТП трапилася близько о пів на третю ночі сьогодні, 21 серпня. Про це повідомляє Радіотрек.

Як йдеться у зведенні поліції, на спецлінію 102 надійшло повідомлення, що при в’їзді у Рівне на вулиці Млинівська сталася автопригода за участі двох транспортних засобів.

Поліцейські на місці події встановили, що 29-річний водій Audi А6, житель Вінницької області, на перехресті із круговим рухом не впорався із керуванням і допустив наїзд на бордюр.

“Водій автомобіля Volkswagen Polo, 21-річний житель обласного центру, який рухався у лівій смузі, не врахував дорожню обстановку і також допустив наїзд на бордюр і електроопору. 

Внаслідок ДТП обох кермувальників доставили до лікарні. Рівнянина після надання медичної допомоги відпустили, а жителя Вінниччини — госпіталізували, – повідомляє відділ комунікації обласного управління Нацполіції.

У рамках досудового розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рівненського районного управління поліції встановлюють усі обставини ДТП.

В обох водіїв відібрані зразки крові для визначення стану сп’яніння.

 

Як пишуть під цим відео:

elena_hair_rivne

“Коли ми підбігли, то мужчину вже витягнули з авто. Мужчина з Вінниці. Поки чекали на швидку єдине, що він весь час питав, чи буде він ходить. Казав, що спина болить” – коментує очевидець ДТП.

Транспортні засоби поліція вилучила.

Leave a Comment