Важливо Волинь Новини

Премія «Люди Року-2021. Волинь». Фоторепортаж

Напередодні тридцятої річниці незалежності України, 20 серпня 2021 року, в ресторані NA PAGORBI відбулася Премія «Люди Року-2021. Волинь» у рамках програми «Люди XXI століття».

Переможці Премії «Люди року-2021. Волинь» – це люди, які зробили вагомий внесок у патріотичне, духовне, економічне, культурне життя нашого краю.

На церемонії «Червона доріжка» гості мали можливість не лише зробити фото на пам’ять, а й незабутнє відео завдяки подіуму selfie VIDEO 360, що вперше було експоноване на масштабній події у Волинській області. Під дзвін келихів гостям дарували святковий настрій презентації партнерів. Під акомпанемент скрипки лунали сучасні хіти у виконанні дуету «АннА», традиційно автопартнер Премії презентував дві нові моделі AUDI на червоній доріжці.

Церемонію нагородження прикрасили виступи таких артистів: гурт YARA, дует «АннА», співачка Тетяна Ярошик. Ведучі вечора – Сергій та Тетяна Скулинці. На аfterparty звучали запальні музичні хіти від Dj_Slavniy.

Озвучували імена переможців почесні гості: голова оргкомітету Премії «Люди року», редактор журналу «People UA» Олена Бекеша; народний депутат України Вячеслав Рубльов; голова Волинської обласної ради Григорій Недопад; заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Ігор Чуліпа; голова Підгайцівської об’єднаної територіальної громади Юрій Семенюк; член ради Аграрного союзу України, заслужений працівник сільського господарства, депутат Підгайцівської територіальної громади, директор сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Лище» Святослав Карбовський; ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки, доктор наук з фізичного виховання і спорту, професор, заслужений діяч науки і техніки України Анатолій Цьось; перший заступник генерального директора ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Ірина Патлашинська; директор «Audi Центр Львів на Липинського» Леся Падучак; перший заступник голови правління ПрАТ Гнідавський цукровий завод Олександр Ксенжук, директор ТОВ «Набуток» Галина Красовська; засновник ювелірного підприємства «ВАШ Ювелір» Віктор Шеремета; засновник бренду lyba Тетяна Шепітко; начальник виробница підприємств ТОВ «Йоданка» та ТОВ «Павлівський пивзавод» Микола Пархомук; деканан факультету митної справи, матеріалів та технологій ЛНТУ, доктор технічних наук, доцент Валентина Ткачук.

На Волині проживає багато працьовитих людей, котрі щодня докладають максимум зусиль, аби ми жили краще. Прийшов час подякувати людям, які своєю невтомною працею розбудовують нашу неньку Україну. В цьому році були відзначені переможці в таких номінаціях:

«Герой XXI століття» головний старшина десантно-штурмового батальйону 80 окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України Микола Лавренчук.

Микола Лавренчук був першим, хто в 2014 році відкрив вогонь по російських найманцях. За наказом командира роти Вадима Сухаревського кулеметник погасив вогневу активність ворога і допоміг спецпризначенцям «Альфи». Фактично з першою чергою його кулемета і розпочалась активна фаза війни з російськими окупантами. Зі своїм підрозділом він пройшов найгарячіші бої першого етапу війни львівських десантників – на підступах до Слов’янська, за Георгіївку, Лутугине, Хрящувате, Новосвітлівку, Красне, Круглик, Переможне та Луганський аеропорт. Брав участь у бойових діях в районі населених пунктів Щастя, Лобачево, Лопаскине Луганської області, Піски Донецької області. Спільно з працівниками СБУ та представниками прикордонної служби виконував завдання в районах Станиця Луганська – Щастя. Миколу Лавренчука згодом призначили командиром відділення, потім – головним сержантом взводу, а тепер він – головний сержант батальйону. З жовтня 2020 року до сьогодні виконує завдання в батальйонному районі оборони Лобачево, Старий Айдар, Геївка. Бойовий досвід та набуті знання на курсах по стандартах НАТО досвідчений сержант передає своїм підлеглим. Микола професійно займається швидкісною стрільбою, у складі команди бригади став переможцем минулорічної першості серед частин Десантно-штурмових військ і бронзовим призером першості Збройних сил України. Сержант навчає, як виживати на війні, готує до майбутніх боїв. Микола Лавренчук має високу відзнаку − Народний Герой України, що є найвищою нагородою суспільства.

«Лікар року»заслужений лікар України, завідувач хірургічного відділення Турійської районної лікарні Любомир Валіхновський.

Любомир Валіхновський – легендарний хірург, який має за плечима близько 50 років хірургічного стажу, зробив понад 15 тисяч складних хірургічних втручань. Виконує операції з планової та невідкладної хірургії, травматології, акушерства та гінекології, нейро, онко та судинної хірургії, а також операції з дитячої хірургії.

Любомир Дмитрович усе життя працює хірургом у Турійській районній лікарні. В 1994 році йому присвоєно звання «Заслужений лікар України», в 2005-му – був нагороджений Почесною грамотою Верховної Ради України за сумлінну роботу у Волинській обласній раді. Нагороджений відзнакою Святого Пантелеймона. Любомир Валіхновський – не лише лікар від Бога, а й люблячий чоловік та наставник своїх синів Ростислава та Тараса Валіхновських – відомих українських хірургів. Любомиру Валіхновському – 72 роки, й він, не покладаючи рук, і сьогодні проводить складні операції та працює на благо українського народу.

«Краща медична сестра року» медсестра медична палатна неврологічного відділення комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради Катерина Бондар.

За плечима Катерини Зіновіївни Бондар – шістнадцятирічний досвід роботи у медицині. Починала свою кар’єру у пологовому будинку, перинатальному центрі, реанімації для дорослих, згодом – у відділенні інтенсивної терапії.

У період пандемії, яку спричинив COVID-19, працювала в інфекційному госпіталі КП «Волинська обласна клінічна лікарня», де, долаючи страх і перевтому, пліч-о-пліч з лікарями боролася за життя пацієнтів. На сьогоднішній день Катерина працює в оновленому неврологічному відділенні, на базі якого функціонує інсультний центр та центр боротьби з розсіяним склерозом. Катерина Бондар –перша в Україні ініціаторка проведення медичними сестрами просвітницької роботи в закладах дошкільної освіти та закладах загальної середньої освіти щодо важливих питань розпізнавання інсульту та дій дітей, які залишаються наодинці зі своїми бабусями та дідусями. У 2021 році Катерина Бондар взяла участь у регіональному відбірковому етапі Всеукраїнського конкурсу для медсестер «Лідери змінюють світ» й здобула перемогу. Наступний етап – вибороти статус кращої медсестри України в національному змаганні.

«Керівник року» генеральний директор комунального підприємства «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства» Волинської обласної ради Ірина Горавська.

Горавська Ірина Іванівна – лікар акушер-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії. В 2018 році керівництво області довірило Ірині Іванівні очолити унікальний заклад, на відкриття якого волиняни чекали майже 18 років, – Волинський обласний перинатальний центр. Вона зуміла не тільки підготувати заклад до відкриття, отримати всі необхідні дозволи та ліцензії, але й сформувати потужний колектив висококваліфікованих професіоналів. У 2020 році за рішенням Волинської обласної ради до закладу приєднали обласну дитячу клінічну лікарню та санаторій для дітей з батьками «Дачний». Зараз це потужне комунальне підприємство «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства» Волинської обласної ради, в якому працює 1100 працівників, що надають повний об’єм високоспеціалізованої допомоги жінкам та дітям від внутрішньоутробного розвитку до 18 років. Підприємство, яким сьогодні керує Ірина Іванівна, розраховане на 475 ліжок. Медичне об’єднання має договори з Національною службою здоров’я України по 12 пакетах послуг за програмою медичних гарантій. За час роботи у перинатальному центрі прийнято 5230 пологів, з них – 122 двійні, 4 трійні, 475 дітей народились передчасно, проліковані та виписані. Близько 12 000 дітей щорічно лікується у профільних відділеннях обласної дитячої клінічної лікарні, до 4 000 дітей оперуються. Велика увага з боку генерального директора приділяється питанню покращення матеріально-технічної бази та забезпечення структурних підрозділів підприємства надсучасним медичним обладнанням. 2020 рік – це рік початку глобальної реконструкції приміщень дитячої лікарні. Вже відремонтовано відділення катамнезу, кімнату відпочинку для онкохворих діток, відділення променевої діагностики, закінчується ремонт неонатального корпусу та діагностичного відділення. За сприяння Ірини Іванівни та налагодженій співпраці з органами місцевого самоврядування для працівників об’єднання було передано 5 квартир відомчого житла. Горавська Ірина Іванівна – прогресивний, відповідальний, креативний керівник. Завдяки цілеспрямованості та вмінню відчувати перспективи розвитку, чітко розуміє місце і функції підприємства в єдиному медичному просторі області та країни в цілому! У минулому році Ірина Горавська була обрана депутатом Волинської обласної ради та головою постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства і дитинства. Користується повагою та авторитетом серед трудового колективу, представників медичної галузі, жителів області. Неодноразово нагороджувалась Почесними грамотами, подяками, відзнаками голів міської і обласної рад та облдержадміністрації. А 9 серпня цього року Волинський обласний перинатальний центр нагороджено відзнакою «Орден святого Пантелеймона» як найкращий заклад охорони здоров’я України!

«Вчитель року» старший вчитель української мови та літератури, директор Ощівської гімназії Горохівської міської ради Луцького району Наталія Притолюк.

Наталія Романівна працює вчителем 28 років, 12 з яких є директором закладу освіти. Її вихованці – учасники та переможці районних олімпіад та конкурсів. В Ощівській гімназії навчається 104 учні, проте щороку є переможці районних спортивних змагань, обласних змагань із туризму. Вчителя оцінюють за успіхами його учнів. Обдаровані учні – це гордість школи, тому що з ними працюють професійні педагоги гімназії. Серед випускників Ощівського закладу освіти – аташе посла України в Саудівській Аравії Володимир Мартинюк; громадський діяч, голова Молодіжної ради Горохівської міської громади Роман Новосад, який двічі представляв Ощівську школу на Всеукраїнській олімпіаді з історії та посів 3 місце; координаторка Українського дому у Варшаві Іванна Килюшик; доцент біологічного факультету Львівського національного університету Ірина Бродяк. Творче кредо Наталії Притолюк має глибокий зміст: «Завдання вчителя, щоб ключик відшукати до кожної дитячої душі. І кожному можливість росту дати до інтелекту, що не матиме межі». Наталія Романівна нагороджена грамотами Волинської обласної ради, подяками Верховної Ради України, зокрема депутатів Катерини Ващук, а віднедавна – В’ячеслава Рубльова.

«Юна гордість року» призер всеукраїнських та міжнародних конкурсів із художнього читання Микола Варцаб’юк.

Вперше перед публікою хлопчик виступав у два роки в церкві. Вже тоді він викликав захоплення у глядачів. У чотири роки Миколка почав займатися у театральній студії «Бешкетники» й одразу вийшов на велику сцену Палацу культури міста Луцька. Окрім театральної студії, Микола Варцаб’юк займається танцями і вчиться грати на сопілці. Відео, на якому п’ятирічний хлопчик розповідає вірш відомої української поетеси Ліни Косенко «Крила», зібрало більше двох мільйонів переглядів. До слова, цю поезію Миколка вивчив за один день. Микола Варцаб’юк пройшов у фінал Національної Премії талановитих дітей України – Kids Awards 2020, де змагався у номінації «Акторська майстерність». У журі конкуру юних талантів –  відомі українські актори. Окрім цього, Микола має ще один талант – грає на сопілці, хлопчик вже здобув 2-ге місце ІІІ міжнародного музичного конкурсу Talents of the world в Одесі та 2-ге місце Всеукраїнського конкурсу виконавців на духових та ударних інструментах «Черкаські сурмачі». У 2021 році Микола Варцаб’юк здобув гран-прі за художнє читання казки Лесі Українки «Три метелики» на фестивалі «Світ театру і кіно», гран-прі за декламацію вірша на конкурсі читців-декламаторів відеопоезії Лесі Українки «Вітрила її долі». Також цьогоріч отримав срібну перемогу, прочитавши поезію «Далі, далі від душного міста!» на конкурсі «Багряна Леся квітне у віках» (м.Херсон). Він зайняв 2-ге місце у Волинському обласному конкурсі читців поезій Лесі Українки, продекламувавши поезію «Літо краснеє минуло».

«Бізнес-леді року» засновниця бренду «Danyliuk Store» Олена Данилюк. Олена Данилюк – успішна бізнес-леді, власниця бутика ексклюзивних речей «Danyliuk Store». У 2021 році вона відкрила швейну майстерню «Danyliuk fashion exclusive», де кожен може створити образ своєї мрії. Також ательє спеціалізується на пошитті корпоративного спецодягу, надає усі швейні послуги. Відвідуючи модні події, навчання та курси, Олена Данилюк прагнула створити власний бренд та працювати у fashion-індустрії  і її мрія стала реальністю, адже їй вдалось заснувати власний бренд та зробити українок ще прекраснішими, впевненішими та щасливішими. У бутику «Danyliuk Store» представлені люксові копії таких відомих торгових марок, як Saint Laurent, Givenchy, CHANEL, Dior, Pinko, Hermes та багато інших. Віднедавна вона почала створювати власні колекції дизайнерського одягу, ексклюзивні речі яких можна придбати у бутику «Danyliuk Store». Бренд є ще молодим, проте він вже завоював серця багатьох прихильниць та набирає все більшої популярності. Однак Олена Данилюк не зупиняється на досягнутому, постійно розвивається, відвідує fashion-виставки, щоб згодом реалізовувати нові ідеї.

«Лідер територіальних громад» голова Затурцівської територіальної громади Юрій Ковальчук.

Головою Затурцівської територіальної громади є Ковальчук Юрій Вікторович, який був обраний на цю посаду у 2020 році. Протягом року під керівництвом нового голови та його заступника Володимира Бощука відбулися позитивні зміни в освіті, благоустрої населених пунктів (проведено освітлення, здійснений ремонт доріг, встановлено дитячі майданчики, проведено водопровід), покращується медицина, розвивається спорт. Керівництво громади приділяє багато уваги освіті, про що свідчать численні ремонти навчальних класів, спортивних залів, котелень, систем опалення в закладах загальної середньої освіти та закладах дошкільної освіти. В с. Затурці обладнано інклюзивно-ресурсну кімнату в дитячому навчальному закладі, а наразі закінчується ремонт в інклюзивно-ресурсному центрі. Пишається громада й досягненнями у спорті. Анастасія Котельчук та Дарина Гуц, які починали займатися футболом під керівництвом Юрія Ковальчука, котрий вже багато років безкоштовно тренує дітей в місцевому футбольному клубі «Турія», їдуть на змагання до Сербії та представлять нашу державу на світовій арені. Затурцівський ЦНАП, який заснований та очолюваний Людмилою Бощук, за підсумками роботи в інформаційній системі «Вулик» увійшов до п’ятірки кращих в Україні. І це грандіозне досягнення для громади! Постійно працює керівництво громади над залученням інвестицій та створення нових робочих місць. Громада, єдина з Волині, стала переможцем конкурсу-гранту від «Укргазвидобування». До кінця року заплановано відкриття пункту зі збору та переробки ягід в с. Озютичі, птахофабрики та підприємства з добування торфу в с. Холопичі. Крім цього, восени розпочнеться будівництво вітрових електростанцій компанією «Вест-вінд», це проєкт на 200 000 млн євро, який став можливий завдяки чіткий співпраці місцевих органів влади, приватного бізнесу та іноземного капіталу. Керівництво Затурцівської ТГ переконане, що при підтримці таких людей, як народний депутат України В’ячеслав Рубльов, голови Волинської обласної ради Григорія Недопада, депутата обласної ради Юрія Харченка, Затурцівська територіальна громада зможе досягнути ще більших результатів та показників.

У номінації «Митець року» професійний скульптор, архітектор, почесний громадянин Луцька Микола Головань.

Відомому скульптору Миколі Микитовичу – 78 років, але він щодня невтомно працює над створенням скульптур. Його руками виготовлено композиції для Луцького міського парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, елементи дитячого містечка «Чудо», пам’ятний знак на місці захоронення розстріляних в’язнів у місті Луцьку, пам’ятники загиблим воїнам-афганцям в с.Линів Локачинського району Волинської області, пам’ятний хрест в Національному історико-меморіальному заповіднику «Поле Берестецької битви». Дім Миколи Голованя відомий на весь світ. Творчий вернісаж входить до ТОП-5 екстравагантних будівель України. Вражає велика кількість кам’яних скульптур. Вони всюди: на фасаді будинку, на даху, на подвір’ї, за парканом. Тут більше 500 скульптур. Саме їхнє поєднання надає будинку настільки нестандартного, фантастичного вигляду. Вже рік гості та жителі міста мають можливість споглядати красу та велич скульптур Миколи Голованя, які перетворили центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки на справжнісінький мистецький осередок. За вагомий внесок у розвиток естетичного й високохудожнього середовища в місті Луцьку, популяризацію образотворчого мистецтва скульптору Миколі Голованю у 2020 році присвоєно звання «Почесний громадянин міста Луцька». До слова, у 2021 році короткометражна стрічка про луцького скульптора Миколу Голованя потрапила в короткий лист Каннського фестивалю короткометражних фільмів.

«Аграрій року» заслужений працівник сільського господарства України, голова ради сільськогосподарських підприємств області, член колегії департаменту АПР Волинської облдержадміністрації, член Аграрного союзу України, директор сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Городище» Анатолій Никонюк.

Никонюк Анатолій Олександрович з 2002 року й до сьогодні очолює сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Городище». Під його керівництвом ТзОВ «Городище» досягнуло високих показників виробничо-господарської діяльності шляхом застосування новітніх технологій. С\г ТзОВ «Городище» – агроформування з високим рівнем ведення галузі тваринництва, яка є однією із провідних у товарному виробництві господарства. Сільськогосподарське ТзОВ «Городище» знаходиться в постійному пошуку наукових підходів, передового досвіду у вирощуванні основних сільськогосподарських культур, повністю забезпечене новою технікою для обробітку та збирання цих культур. Результат роботи – стабільні врожаї зернових, цукрових буряків та кормових культур. У той же час ТзОВ «Городище» є одним з найбільших платників податків. Для працівників ТзОВ «Городище» було проведено реконструкцію дво- та семиквартирних житлових будинків, в яких зараз проживають сім’ї працівників господарства. Анатолій Олександрович постійно дбає про одиноких, пристарілих громадян, ветеранів війни та праці, багатодітні сім’ї, співвласників земельних та майнових паїв, надає їм грошову та матеріальну допомогу. Не забуває Анатолій Никонюк за соціальний розвиток сіл, на території яких орендує землю. Виділяє кошти на ремонт Будинків культури, сільських рад та церков. У 2021 році в Городищенській ТГ за благодійні кошти господарства розпочато заміну покрівлі в адміністративному будинку та проведений ремонт школи с. Звиняче. Анатолій Никонюк – заслужений працівник сільського господарства України. Нагороджений трудовою відзнакою «Знак пошани» Мінагрополітики України. Він – голова ради сільськогосподарських підприємств області, член колегії департаменту АПР Волинської облдержадміністрації, член Аграрного союзу України. Нині є депутатом Волинської обласної ради.

«Бренд року» ТОВ з іноземними інвестиціями «Цеппелін Україна». Керівник західного регіону компанії Юрій Вегера.

«Цеппелін Україна» є частиною групи компаній Zeppelin, яка веде діяльність в 220 філіях по всьому світу зі штатом співробітників понад 10 000 людей і досягнутим обсягом продажів 3.27 млрд. EUR в 2020 фінансовому році, що стало найвищим показником за 70-річну історію. Компанія «Цеппелін Україна» вже 25 років є постачальником комплексних, високотехнологічних та економічно ефективних рішень для клієнтів у різних галузях. Компанія завжди пропонує більше, ніж техніку, запасні частини та сервіс. Зокрема, комплексні рішення для бізнесу. Широка номенклатура продукції компанії допомагає клієнтам вирішувати завдання будь-якої складності – від земляних робіт до електропостачання збудованого об’єкта – та включає гірничу, будівельну, дорожню та сільськогосподарську техніку. Компанія «Цеппелін Україна» є ексклюзивним постачальником в Україні легендарного обладнання Caterpillar, а також є дилером корпорації AGCO. Портфель брендів різноманітний: Fendt, Valtra, SEM, Bourgault, Farmet, Agrifac та інші бренди. Широка мережа філій, сервісних центрів та складів дозволяє оперативно обслуговувати клієнтів. Парк сервісних автомобілів «Цеппелін Україна» налічує понад 300 машин, а в штаті більше 300 сервісних осіб. Всі зусилля компанії «Цеппелін Україна» спрямовані на розвиток довгострокового партнерства з клієнтами. Компанія «Цеппелін Україна» постачає сучасні технології та пропонує кращий сервіс для обслуговування, тим самим сприяє зростанню ефективності та зміцненню бізнесу партнерів. Компанія «Цеппелін Україна» – це не лише відомий бренд у всьому світі, а й ювіляр 2021 року. Цьогоріч Zeppelin святкує чверть століття на ринку України.

«Спортсмен року» веслувальник-каноїст, срібний призер чемпіонатів світу, Європи та Європейських ігор Юрій Вандюк.

Вихованець СДЮСШОР «Олімп», майстер спорту міжнародного класу Юрій Вандюк є багаторазовим чемпіоном Європи та світу серед юніорів і молоді, срібним призером чемпіонатів Європи та світу серед дорослих, багаторазовим чемпіоном України. Тренер веслувальника – заслужений тренер України Федір Семенюк. За останні роки ім’я Юрія Вандюка, талановитого спортсмена, набуло неабиякої популярності. У 2018 році він відзначився успішними виступами на чемпіонатах світу та Європи, виборовши там срібні нагороди у складі четвірки на дистанції 500 м. У 2019 році на ІІ Європейських іграх в парі з Андрієм Рибачком виборов срібну нагороду на дистанції 1000 м. Цьогоріч Юрій Вандюк представляв Україну на Олімпійських іграх в Токіо, де показав хороший результат. Хлопець не зупиняється на досягнутому, адже попереду ще багато перемог та нових вершин.

«Відкриття року» ресторан Na Pagorbi. Засновник – Надія Дембіцька, генеральний директор – Юрій Дембіцький, керівник ресторану – Тетяна Дембіцька.

12 серпня 2021 року відбулося грандіозне відкриття нового закладу відпочинку, який сьогодні приймає та пригощає гостей Премії «Люди року-2021». Родзинкою відкриття ресторану був незабутній виступ гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ». Під час церемонії нагородження відбувся святковий фуршет, гості ж отримали цінні призи від ресторану Na Pagorbi та партнерів заходу. Na Pagorbi – сімейний ресторан. Концепція закладу – унікальна, вишукана, смачна кухня та привітний, професійний персонал. Місія – ваш комфорт та чудовий настрій. Основний ресторан, де подають вишукані страви кухні ф’южн, поєднує елементи різних кулінарних традицій, вміщує до 200 гостей. Тут вас завжди приємно здивують свіжими стравами з елегантними презентаціями. На території закладу розміщені альтанки та місце для виїзної церемонії зі зручною посадкою гостей, а також незабаром тут буде зведено комфортабельний готель. Для зручності маленьких відвідувачів закладу відпочинку є дитячий майданчик, дитяча зона для ігор та кімната матері-дитини. «Ваше святкування Na Pagorbi – наша найцінніша нагорода», – говорить керівник закладу відпочинку Тетяна Дембіцька.

«Вибір споживача» ТМ «Veroni Di Marco. Засновник торгової марки – директор ТзОВ «ТД Міжрегіональні ресурси» Володимир Синишин.

ТМ «Veroni Di Marco» з’явилася на ринку України у 2020 році та за рік стала лідером торгівлі. Продукція виробляється на італійському заводі з двохсотрічною історією, що входить до групи заводів компаній Casa Vinicola Caldirola – відомого у всьому світі виробника італійських вин. Сьогодні продукція бренду «Veroni Di Marco» представлена таким асортиментом: FRAGOLINO BIANCO, FRAGOLINO ROSSO, PESCA MELLOW. Продукція тргової марки «Veroni Di Marco» стала найкращим вибором споживачів у 2021 році.

«Професіонал року» завідувач виробництва Луцького комбінату шкільного і студентського харчування Людмила Соломонюк.

Людмила Леонідівна працює у Луцькому комбінаті шкільного і студентського харчування вже 35 років. За роки роботи зарекомендувала себе прогресивним спеціалістом у харчовій сфері. Багато років жінка працює завідувачем виробництва у шкільній їдальні, організовує харчування дітей, годуючи їх смачним сніданками та обідами. Поціновувачами її кулінарних витворів є не лише діти, а й вагітні жінки в перинатальному центрі, лікарі та пацієнти у лікарнях, депутати обласної ради та поважні гості Волинської області. Людмила Леонідівна користується заслуженою повагою та авторитетом у співробітників. З початку карантину Людмила Соломонюк була відповідальна за харчування лікарів, які лікують хворих на COVID-19 у Волинській обласній клінічній лікарні (ковідному шпиталі у Боголюбах) та КП «Волинська обласна інфекційна лікарня». Протягом 2021 року забезпечує харчування лікарів та пацієнтів Луцької міської клінічної лікарні, а також тимчасового ковідного госпіталю на базі пологового будинку. Не рахуючись із особистим часом, у будні й вихідні, Людмила Соломонюк забезпечує дворазове харчування лікарів та триразове харчування хворих, зокрема зондове харчування пацієнтів реанімації. Людмила Леонідівна є не лише справжнім професіоналом своєї справи, а й прикладом для наслідування своїм двом донькам і чудовою підтримкою п’яти внукам.

Варто подякувати партнерам, адже без них подію навряд чи вдалося б провести.

Гостинно приймає: ресторан Na Pagorbi. Головні партнери: ТМ «Ruta», ПрАТ «Луцьксантехмонтаж № 536», ПрАТ «Гнідавський цукровий завод», ТМ «Вілія», Волинський національний університет імені Лесі Українки, СГ ТОВ «Лище». Автомобільний Партнер – AUDI Центр Львів на Липинського. Офіційні партнери: ВАШ Ювелір, ТОВ «Йоданка Павлівська», ТОВ «Павлівський пивзавод». Подарунковий партнер – простір подарунків «Lyba». Алкогольний партнер – ТМ «Veroni Di Marco». Смачні партнери: компанія LEVICO (дистриб’ютор якості ТМ «Добра Хлібина», ТМ «З макітри»), мережа магазинів корисного харчування ТМ NUTS by MAX, ТМ «CHOCOBOOM», ТМ «М’ясний Дар». Солодкий партнер: @Оlga_Kinah. Флористичний партнер – магазин квітів «Арт Букет». Bеauty-партнер: VM Studio & School, Модний партнер: арт-салон «Lady L», Поліграфічний партнер – «Промомайстер».

ІНФОРМАЦІЙНІ ПАРТНЕРИ: інформаційне агентство «Волинські новини», журнал «PeopleUA», газета «Слава праці плюс», інтернет-видання «Волинь Online», інформаційний портал «Волинь infa», інформаційно аналітичне видання «Insider media», інформаційне інтернет-видання «Таблоїд Волині», інтернет-видання «Відомості», незалежне електронне інтернет-видання «Під прицілом», інформаційний сайт Західної Волині «Буг», Волинське незалежне інтернет-видання «Волинь. Правда», перше Волинське незалежне інтернет-видання «Волинська правда», інтернет-портал «Афіша розваг Луцька», сайт про зіркове життя «Starlife». Радіостанції: «Радіо Люкс», «Хіт FM», Авторадіо», «Наше радіо», «Радіо П’ятниця», «FM Галичина», «Радіо Максимум», «Радіо Релакс», «Шансон FM», «Радіо 1».

Фотографи: Аліна Мендак, Ірина Кабанова, Христина Кримуза.

Leave a Comment