Волинь Новини

Волинський “мажор” познущався з прапора. Йому обрали запобіжний захід. ВІДЕО

Волинському кривднику українського стяга обрали запобіжний захід. Нагадаємо, місяць тому хлопець із Мар’янівки поглумився над прапором та влаштував дебош на тутешній залізничній станції. Наступного дня до дебошира прийшли атовці, а згодом і поліція. Тож невдовзі за це його судитимуть. А поки лише обирають міру запобіжного заходу.

Щоправда, навіть таке засідання перетворилося у цілий блокбастер. Адже хлопець прийшов не сам, а з підтримкою. Подробиці – у сюжеті 12 каналу

Цього хлопця серед людей називають місцевим “горохівським мажором”. А місяць тому він прославився на всю Волинь. У Мар’янівці посеред ночі приїхав добряче напідпитку на залізничну станцію. Поглумився там над державним стягом, а на додачу ще й влаштував добрячий погром. Зараз справою займаються правоохоронці і суд. Та наразі, аби хлопець не завадив слідству чи не втік від суду, прокурори разом зі слідчими просять посадити його під домашній арешт. На суді сторона обвинувачення заявляє: витівка зі стягом – не єдина капость в арсеналі Любомира Магери. Стосовно юнака вже є відкрите кримінальне провадження пов’язане з придбанням наркотиків. Це у судовій залі підтвердив і його батько. А ще, як виявилось, підозрюваний сам вживав психотропи та нібито має намір проходити лікування.

Враховуючи не добру славу молодика у селі та те, що він давно у полі зору правоохоронців, прокурор просить суд приструнити гуляку та все ж посадити під домашній арешт.

Суд зважив за і проти і втім на сторону обвинувачення не пристав – обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. А це означає, що обвинуваченого майже ні в чому не обмежують. Єдине, що він повинен робити: за першим же покликом правоохоронців прибути у вказане місце для допиту.

Leave a Comment