Волинь Новини

На Волині настоятель церкви з дружиною організували літній табір для дітей

Подружжя Марії та Степана Яреми четвертий рік поспіль організовує літній табір «Літо Радості» для дітей села Струмівка Підгайцівської громади Луцького району.

Пише Вісник+К. 

Цього року оздоровитися, відпочити та набратися позитивних емоцій на території відпочинкової зони «Білочка», мають змогу більше 80 дітлахів віком від 4 років, повідомляють на сайті Підгайцівської сільської ради.

Степан Ярема – настоятель місцевої церкви Громади Української православної церкви св. Апостола Андрія Первозванного с.Струмівка, розповідає, що у них дуже активна релігійна громада та потужне молодіжне середовище. Ці діти змалку відвідували недільну школу, а зараз сформували Молодіжний клуб, участь у якому беруть підлітки від 15 до 20 років. У таборі мають важливу роль виховників. Вони опікуються меншими дітьми, організовують майстер класи, влаштовують ігри.

Табір «Літо радості» триватиме лише тиждень, з 10 до 20.00. Організатори розпланували цікаву програму з майстер класами, розвагами, смаколиками, іграми, таборуваннями. Діти можуть спробувати себе у ролі лучника, гончара, майстра миловаріння, художника.

На території у є дитячий майданчик, великий надувний батут з гірками та менші – для стрибків, облаштована зона для гри конструктором, малювання та спортивних ігор. Дітям готують кухарі, а на десерт пригощають солодощами, навіть шоколадний фонтан з фруктами замовили, аби порадувати дітей.

Leave a Comment