Важливо Волинь Інтерв’ю Новини

“Я не ображаюся, коли мене називають музичним «похресником Скрябіна»”, – Ivan NAVI про знайомство з Кузьмою, Волинську публіку і не тільки

Молодий енергійний і талановитий виканавець Іван NAVI увірвався у музичний простір раптово і яскраво успішним виступом в одному з найрейтинговіших талант-шоу країни –  «Голос країни» на телеканалі 1+1,  та проєкті «Співай як зірка». Нині ритмічний юнак одну за одною підкорюває кращі сцени України. Відтак, журналістам Волинь infa вдалося поспілкуватися з артистом. Про Волинський край, знайомство з Кузьмою і не тільки – у розмові з Ivan NAVI.

Вітаю Вас Іване у Луцьку. Які враження Ви отримуєте перебуваючи на Волині?
В цілому дуже позитивні, адже лучани вміють веселитися, цінуючи кожну мить. Звісно, тішуся, що волинянам імпонує моя творчість. Відтак, маю бажання вкотре відвідувати Волинь.

Як відомо, Вас називають «похресником Скрябіна». Чи імпонує Вам подібне порівняння?
Йдеться про мій творчий шлях. Якось Кузьма надав мені псевдонім «NAVI». Крім того, я познайомився з мамою Андрія Кузьменка – Ольгою Михайлівною, яка чимало розповідала про видатного артиста. До слова, пані Ольга зауважила, що рухами та поведінкою я нагадую Кузьму.

Зізнаюсь, я не ображаюся, коли мене називають музичним «похресником Скрябіна». На мій погляд, чимало шанувальників хотіли б стати його «похресниками».

Чи можете Ви пригадати один із спогадів, пов’язаний з Кузьмою?
На жаль, маю лише єдину згадку. На одному з талант – шоу я підходжу до Андрія і прошу зробити фото, а у відповідь чую від співака: «Це я хочу сфотографуватися з тобою». В той момент мені було надто приємно. Далі Кузьма промовив, щоб я записав його контактний номер, аби випити пива у Львові.

Згодом у нас відбулася зустріч. Варто зауважити, що саме він надав мені псевдонім, який має назву «NAVI», тобто ім’я Іван – тільки навпаки.

У Луцьку знаходиться нашумівший пам’ятник Кузьмі, чи відомо Вам?
Насправді мені відомо за цю суперечку, щодо демонтажу пам’ятника Андрія Кузьменка. Вважаю, що подібні вчинки потрібно було узгоджувати з мамою Кузьми. Адже для Ольги Михайлівни Андрій  – ціле життя.

Нещодавно Ви брали участь у відомому кулінарному реаліті-шоу «Мастер шеф» . Чи полюбляєте Ви готувати? Яка Ваша улюблена страва?

Обожнюю яєчню з ковбасою. Це напростіша страва. Утім, під час карантину намагався приготувати пасту з куркою у вершковому соусі. Зауважу, що маю обмаль часу у зв’язку з шаленими переїздами. Зазвичай, куштую страви у закладах, рідко коли готую власноруч.

Ви колишній спортсмен. Чи можете Ви порівняти ринг і сцену? Чи тотожні ці поняття?
Ці сфери вбачають схожі емоції. Коли я перед боєм виходив на ринг,  я відчував певний «мандраж», який слугує задля перемоги над суперником. Відтак, перед виступом теж відчутний страх. Утім, коли помічаєш усмішки глядачів, прекрасних дівчат, ти миттєво забуваєш про страх, даруючи позитивні емоції.

Як Ви ставитесь до критики?
Позитивно, якщо вона аргументована.

Чи маєте Ви колег у шоу –бізнесі?
Так. Чимало друзів маю серед колег. Утім, найтісніші дружні стосунки маю з Tayanna, Patsyki Z Franeka, Артем Пивоваров.

З ким Ви хотіли б заспівати дуетом?
З Тіною Кароль. На мій погляд, вона душевна.

Які поради Ви можете надати музикантам – початківцям?
Насамперед, нічого не боятись. Крім цього, не слухати нікого. Подекуди, не прислухатися до вказівок друзів, адже вони можуть сприймати певну ситуацію по – різному. І звісно ж, вірити у себе. Адже, якщо ти не повіриш у себе – відповідно і оточуючі не повірять у твої можливості.

Побажання волинянам?
Завжди залишатися позитивними, «Такими молодими», кайфувати від життя знаходити час на «Тимчасовий релакс».

АНАСТАСІЯ НІКОЛАЄВА

Leave a Comment