Новини

На пляжі чоловік до смерті забив відпочивальника: бійка потрапила на відео

У Дніпрі на одному з міських пляжів побилися відпочивальники. В результаті чого один з них помер у лікарні. Про це повідомляє ТСН із посиланням на правоохоронні органи. 

Інцидент стався на Мануйлівському пляжі. Між відпочиваючими стався конфлікт, який згодом переріс у бійку. Відео інциденту очевидці опублікували в Мережі, пише ВолиньПравда.

На ролику видно, як біля однієї з альтанок штовхаються люди. У якийсь момент невідомий кілька разів ударив одного з чоловіків. Після чого той відступив і впав.

“У поліцію надійшло повідомлення, що в лікарню з тілесними ушкодженнями доставили чоловіка. Попередньо, під час конфлікту громадянин завдав 31-річному відпочиваючому ушкодження, від яких той помер у лікарні. За фактом події порушили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (“Умисне тяжке тілесне ушкодження”) КК України”, — розповіла пресофіцерка Дніпровського відділення поліції Аліна Стадник.

Зараз правоохоронці розшукують підозрюваного у вбивстві чоловіка. Якщо в суді буде доведено його вину, за ґрати він відправиться на термін до 10 років.

Leave a Comment