Важливо Волинь Новини

«Євробляха їхала більше 150 км/год на червоне», – очевидці ДТП біля «Там-Таму» в Луцьку. ФОТО, ВІДЕО

29-річний водій BMW, який 5 липня на швидкості влетів у Volkswagen біля «Там-Таму», каже, що не порушував правил дорожнього руху.

Про це він сказав Суспільному на місці аварії, пише ІА Волинські Новини.

Після ДТП правоохоронці помістили водія BMW у службове авто.

Натомість очевидці, які бачили момент зіткнення двох автівок, кажуть: водій значно перевищив швидкість і проїхав на червоний сигнал світлофору.

«Євробляха валила на всю, більше 150 км/год їхав на червоне світло. А той червоний Фольксваген повертав, в «Там-Там» заїжджав на повороті, на свій знак. А той його вальнув», – розповів лучанин Микола Скіц.

Водій BMW Роман Мірецький слова очевидців заперечує: «Не дивився, яка в мене була швидкість, але був зелений світлофор. Цей червоний «кадік» повертав сюди наліво, я й почав гальмувати, бо він не зрозуміло, то їхав, то не їхав. Якби він почав їхати з самого початку, не було б аварії».

Як ми писали, водій BMW на єврономерах рухався у сторону «Там-Таму» з моста, у той час як водій Volkswagen повертав до торгового центру. BMW на великій швидкості врізався у Volkswagen. В аварії травмувалося двоє людей: батько та його 10-річний син, який сидів на задньому сидінні, якраз з того боку, куди прийшовся удар в момент зіткнення. Хлопчика медики швидкої відвезли до обласної дитячої лікарні. Заступник медичного директора Ігор Дородних розповів, що його обстежують, він – у реанімації.

У батька хлопчика – незначні забої, на місці аварії від госпіталізації він відмовився і поїхав у лікарню разом із сином. Зі слів водія BMW, він готовий допомогти родині з лікуванням дитини.

Обставини аварії нині вивчають слідчі, як розповіла інспекторка сектору комунікацій обласної поліції Марина Балдич. Вирішуватиметься питання про внесення відомостей до єдиного реєстру досудових розслідувань за ст 286 ККУ, йдеться про порушення правил дорожнього руху, що спричинили потерпілому тілесні ушкодження.

Leave a Comment