Волинь Новини

Муніципали в Луцьку від нині пильнуватимуть по новому

З 04 липня 2021 року відділом контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти розпочинається робота щодо забезпечення дотримання п.п. 3.1.5 Правил благоустрою міста Луцька. Про це йдеться на фейсбук-сторінці Департаменту муніципальної варти Луцька.

Тобто суб’єкти благоустрою при поводженні з відходами зобов’язані мати чітко визначене місце для видалення і тимчасового захоронення відходів, контейнери (ємкості) для відходів) на території Старого міста.

 

 

Повідомили й про які вулиці йдеться: на вул. Замковій, Плитниці, Драгоманова, Данила Галицького, Троїцькій, Кафедальній, Кочерги, Караїмській, Галшки Гулевичівни та інших вулицях вказаного району.

З власниками приватних домоволодінь буде проведена роз’яснювальна робота та здійснено видачу приписів щодо встановлення індивідуальних контейнерів для побутових відходів

З власниками приватних домоволодінь буде проведена роз’яснювальна робота та здійснено видачу приписів щодо встановлення індивідуальних контейнерів для побутових відходів з метою забезпечення належного санітарного стану та естетичного вигляду вулиць, а також недопущення порушення Правил благоустрою міста Луцька, в тому числі запобігання утворення стихійних сміттєзвалищ біля «перлини» нашого міста – Луцького замку.

Leave a Comment